Nu mai suport plângăcioșii 

Ce gândești asta atragi.Esti cu zâmbetul pe buze,binedispus, in viata ta vor urma lucruri grozave.Esti morocănos, ursuz cu capsa pusă, nimic bun nu te așteaptă.

Cu alte cuvinte…energia pozitivă e la moda si face bine ca e.

In primul rând, încearca sa te descotorosești de vampirii de energie.Oricine s-a întâlnit macar o data cu unul.O persoana care pur si simplu te sleiește de puteri.Cavorbește mult si in tot ce face găsește ceva negativ sau care încearcă sa te convingă ca un lucru care tie iti place este de fapt rau.Simti in preajma lui ca te sleiește de putere.Tine-i la distanta pe astfel de oameni.
In al doilea rând nu te lasa copleșită de stres,găsește un lucru pozitiv in orice si înlătura cat posibil gândurile rele,starile de nervozitate numărând pana la 10.
Sa știți ca am aflat ca funcționează lucrurile acestea.Ce rost are sa înjuri la semafor?culoarea nu se schimba mai repede, mai bine da volumul tare unei melodii care iti place, va trece timpul mai usor.
Cel mai greu e cu copiii.Cand te grabesti foarte tare si tocmai ai încuiat usa el vrea masina albastra in cele mai aprige țipete.Decat sa plângă tot drumul mai bine te întorci, dureaza maxim 2 minute.Usor de zis, greu de facut.
Insa, de cand am comorile astea de copii, am învățat sa am mai multa rabdare si cu mine dar si cu ei.
Personal, nu suport oamenii care tot timpul se plang de cate ceva:nu doarme copilu’, nu ma inteleg cu soacra,serviciu nașpa,  sau cea mai grea, aia cu „iar e luni?”Am si vazut pe Facebook o replica la asta cu lunea-mondays are fine, is your  life that sucks.😂
Noi, femeile facem asa in general.Barbatii sunt ceva mai flexibili si mai relaxați.Unele femei fac asa sa atragă compasiunea altora, in special a soților.Merge o perioada, apoi se obișnuiește cu tine plângându-te si nici nu te mai ia in seama.
Eu am încercat si am vazut ca nu mi-e de nici in folos sa-mi pierd cumpătul, recunosc nu-mi iese mereu dar mai încerc.Cel mai adesea e dupa cateva nopți nedormite din cauza unei viroze de-a mezinului, cand ma intreaba iu de ce-l las sa scoată șervețele umede.Asta fiind momentul meu  de respiro. Atunci uit pentru cateva minute faza cu număratul, si-mi amintesc altele mai rele, dar important e ca mai încerc…

6 gânduri despre &8222;Nu mai suport plângăcioșii &8221;

  1. Good….Asta e chiar un subiect care ma atrage….Cunosc si eu astfel de „vampiri”de energie. ..Aveam in trecut o colega care se plângea in fiecare zi de cate ceva si cel mai important mereu o durea ba capul ba stomacul etc….uram sa ma duc la job din cauza ei…Înconjoară te de oameni cu energie pozitiva :* :*

    Apreciat de 1 persoană

  2. In prezent am o colega cu o energie de ne descris. …Imi place mult de ea park altfel trec orele la job….Am aj la aceeași concluzie k si tn…urăsc plângăciosii! Sunt atatea prob in lumea asta si ei stau sa se vaite ce cine stie ce „scama” pe costum 😘

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s