Tânăr paramedic lasat sa moara pe caldarâm 

  

Vestea morții lui Claudiu Iordache in vârsta de 28 de ani a căzut ca un trăsnet in mijlocul comunitații noastre.

Dupa o seara petrecuta in oras in compania  câtorva prieteni, aproape de miezul nopții acesta se îndrepta conștiincios spre casa dimineața urmând sa intre  de serviciu.

Aflat pe trecerea de pietoni, la câțiva pași de bordura, un șofer inconștient si din cate se pare aflat sub influența băuturilor alcoolice, l-a lovit in plin cu autoturismul pe care il conducea cu mare viteza si cu farurile stinse.

Din pacate, lovitura i-a fost fatala, iar colegii ajunși la locul accidentului n-au mai putut face nimic decat sa constate decesul acestuia.

Tuturor le e inca greu sa creadă ca un om, paramedic de meserie, care a salvat atâtea vieți, si-a pierdut-o pe a lui intr-un mod atat de tragic si fulgerător.

Avea toata viata inainte si multe planuri, urma ziua sa de nastere si era foarte aproape de a-si îndeplini visul: o masina.

Nimic din toate astea nu vor mai fi posibile din cauza unui individ care i-a curmat viata fara nici o urma de remuscare. Drept dovada si faptul ca acesta a părăsit locul accidentului lăsându-l pe tânăr fara viata intr-o balta de sânge.

Singur la părinți, dar apropiat mai mult de mama sa care lucrează in străinătate lasa in urma o durere imensa in sufletele tuturor.

Sute de persoane continua sa-si exprime compasiunea si condoleantele pe Facebook si nu numai.

Însă durerea cea mai mare este asupra parinților lui care vor trebui de acum inainte sa traiasca cu durerea in suflet ca băiatului lor frumos si cuminte i s-a luat dreptul la viata.

Ca desi având multe de dovedit atat profesional cat si pe plan personal acest lucru nu va mai fi posibil.

Ca n-au stiut ca viata fiului lor va fi asa scurta si ca sigur si- ar fi dorit sa mai petreacă timp cu el.

Ca vor afla durerea cu care au raportat colegii decesul sau. Sau faptul ca aceștia au trebuit sa spele cu furtunul dar si cu lacrimile sângele scurs din trupul neînsuflețit.

Suntem alaturi de familia îndurerată.

Condoleanțe!

Dumnezeu sa-l ierte.

Viteza ucide!

  

6 gânduri despre &8222;Tânăr paramedic lasat sa moara pe caldarâm &8221;

  1. Cat timp celor care consuma alcool ,indiferent cat de putin, si apoi se urca la volan , nu li se ridica dreptul de a mai conduce o masina, vom pierde oameni dragi pentru totdeauna!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s