4 ani de mama

  
Nu e prima data când spun despre copilul meu cel mare ca e o binecuvântare pentru casa noastra.I-am mai scris o scrisoare in care spuneam cât de norocoasa sunt sa am așa un copil bun. Dacă doriți sa o recitiți, o găsiți aici.

Se împlinesc 4 ani de când am ținut in brațe pentru prima data, corpul cald al unui bebelus rozaliu cu o chelie simpatica si un zâmbet sugubat.

N am simțit mare lucru atunci. Doar o bucurie ca-l pot vedea si ca este sănătos. In noaptea care a urmat m-am îndrăgostit de el.

Așa mic si neajutorat cum stătea el înfasat lângă mine, si cu ochișorii închiși si fometos din cale afara, mi s-a lipit de inima si acolo va rămâne pana când n-oi mai fi.

Miracolul acela are acum 4 ani. 

Timpul nemilos, l-a făcut mare si greu sa nu-l mai pot adormi pe burta mea.

Acum are freza de om mare pe care si-o aranjează in oglinda când dam sa plecam pe-afara. Si nu mai vrea in bratic la mami, el prefera sa alearge cu bicicleta.

Nu știu, cum o fi trecut timpul așa repede?

Cum l-am crescut pana acum? 

Parca nu-mi mai amintesc nimic din ce mi-a fost greu.

Decât niște cârlionți blonzi pe care-mi pare rău ca i-am tuns si azi.

Si un zâmbet cu gropițe. Si mofturile la mâncare sau apariția primului dințișor la 7 luni.

Băiețelul acela bălai, care mormaia cu suzeta la nani si rupea toți nastureii de atâta frecat, azi merge la grădinița si vine singur acasă.

Of, ce bucurie sa-l aud cântând prin casa si cum vorbește el numai despre mașini.

Si ce ma dispera când rade necontrolat tocmai când am treaba cu el.

Știu ca o sa se faca mare si o sa plece sa-si trăiască viața așa cum își dorește el.

Știu ca o sa ajungă tare deștept si descurcăreț. 

Imi doresc pentru el tot ce n-am putut eu realiza. Sa-si vadă toate visurile devenind realitate si sa nu-si piardă nicicând credința.

Sa nu lase pe nimeni sa-i spună ca nu poate sau sa-l întoarcă din drum.

El este inima mea, este cel care ma fericește de 4 ani si de la care am învățat cum sa am răbdare si cum sa fiu responsabila.

Puiule, tu m-ai făcut mama si m-ai făcut sa traiesc sentimente de care nu credeam ca sunt in stare: dragoste necondiționată.

Te iubesc! 

   

7 gânduri despre &8222;4 ani de mama&8221;

Lasă un comentariu