Am nevoie de voi

Toată lumea vorbește, deci, nu mai e un secret pentru nimeni, faptul ca sunt in divorț. Din păcate nu a fost o gluma, cum au speculat unii, e trist si adevărat.

E o perioada grea pentru mine si vreau sa va mulțumesc din toată inima, voua, bloggerilor, prietenilor sau cunoștințelor care mi-au scris mesaje de încurajare. M-am bucurat sa văd ca o mulțime de persoane imi sunt alături.

Bine, au fost si d-aia care s-au bucurat, dar nu vreau sa-i mai bag in seama si p-aici.

Cei care ma urmăresc pe Facebook au văzut deja ca relațiile cu, inca soțul meu, sunt ceva mai bune. In sensul ca mergem in Weekend-uri  sa ne relaxam, discutam mai mult, vedem filme impreuna… 

Uneori ma gândesc ca poate din asta am avut de învățat, alteori ma întreb de ce a fost nevoie de asa ceva ca sa ne reevaluăm situația?

Acum ca ne petrecem mai mult timp impreuna,  nu știu daca e pentru mine un lucru bun sau un lucru rau,  pentru ca odată ce ti-ai pierdut încrederea intr-o persoana, e foarte greu ca o relație sa mai funcționeze normal.

Ce știu însă,  e faptul ca sărbătorile astea vreau sa arat bine. Si sa ma simt si mai bine. 

Asa ca, am pornit la shopping, pe internet, cine are timp  si nervi, de umblat prin magazine cu ” zăpăciții „?

De fiecare data cand trec prin perioade mai nasoale, ma binedispun comandand  lenjerie sexi. Si mereu am fost super incantata si am primit cele mai inedite produse.

M-am gândit ca e iarna, stam la căldurica, bem vin fiert cu Scorțișoara, așteptam cadouri de la Mosu’…. Sau, de Craciunul acesta, am putea fii sexi, am putea lasa fanteziile sa devină realitate si ne-am putea transforma chiar noi, in cea mai frumoasa Crăciunița.

Ca au si costume de Crăciuniță.

Asa sexi ca in pozele acestea: 

    
 Acum, sunt intr-o dilema si am nevoie de ajutorul vostru.

Trebuie sa cumpăr ceva neaparat, pentru ca sunt asa lucruri frumoase, incat, sinceră sa fiu, nu ma pot abtine. 

Si mi-ar trebui si niște lenjerie intimă… Dar parca mi-ar părea rau sa nu încerc si ceva mai sexi. Mai ales ca in ultima vreme sunt din ce in ce mai slaba, sânii mari ( de la alăptat, nu ca asa ar fi ei ) si anii nu stau in loc, deci sa profit.

Acum va întreb pe voi, lenjerie intimă sau sexi?

Sa ne mai dam o șansa, sau sa mergem mai departe?

18 gânduri despre &8222;Am nevoie de voi&8221;

  1. Bună Ana,te urmăresc de ceva vreme pe blog,îmi place foarte mult cum scrii,sper sincer să va mai dați o șansă,aveți doi copii minunați și de dragul lor trebuie să faceți tot posibilul.
    PS.Neapărat ceva sexi

    Apreciat de 1 persoană

  2. Minunate „costumele” de craciunita.Eu nu stiu ce sa zic cu o noua sansa.Poti sa ii acorzi o sansa noua?.Poti trece peste ce ati patit?Daca poti fara reprosuri si linistita,eu zic sa incerci.Din punctul meu de vedere sunt compromisuri greu de facut.Si sfatul meu ar fi sa mergeti la un consilier.O sa va ajute sa vedeti lucrurile clar si sa stiti daca puteti merge mai departe.Iti urez noroc.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Draga mea , doar tu trebuie sa iei hotararea fara influente din afara . Din propie experienta iti spun . Nu trebuie sa ramai ancorata intr-o casnicie , pentru copii . Daca exista neantelegeri intre voi , copii nu vor avea decat de suferit . Eu am dat sanse dupa sanse timp de 20 de ani pana am spus STOP . Doar tu hoatarasti , pune totul in balanta ( inclusiv cu lenjeria ) si apoi vezi cum inclina .

    Apreciat de 1 persoană

    1. Copiii nu sunt făcuți sa ne țină legătura unul de celălat, ci aduși pe lume ca o completare a iubirii deja existente.
      Nu fac concesii pentru ei, fac orice însă, sa ne fie bine tuturor.
      Mulțumesc pentru încurajare, o seara buna!😘

      Apreciază

  4. Hei. 🙂
    Scuze că mă bag, poate ţi se voi părea tânără şi neexperimentată. Şi chiar sunt. Dar vreau să-ţi spun şi eu ceva. Nu trebuie să mă asculţi neapărat.
    Ascultă-ţi doar sufletul. Astupă-ţi urechile de glasul raţiunii. Ascultă numai vocea sufletului. Raţiunea spune multe, dar le spune bine?
    Şi.. nu te sacrifica pentru nimeni. Eu, în calitate de copil, vreau să fiu tratat ca pe un adult, pentru că şi noi putem înţelege. Şi nu mi-ar plăcea ca unul din părinţi să fie împreună doar de dragul meu.
    Dar adulţii nu ascultă de suflet, nu?

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ca bine zici! Nu am făcut copiii ca sa ma leg de cineva, si nici sa ma sacrific prostește pentru ei.
      Vor creste si nu le va placea o mama care sa le pună in cârca toate neîmplinirile ei.
      Si, da, adultii asculta de suflet, asa imi place sa cred ca voi face.
      Îți mulțumesc mult pentru cuvintele pline de sinceritate, te pup!

      Apreciat de 1 persoană

  5. O sansa e mereu bine venita! Deci nu mai sta pe ganduri! Aveti doua minunatii de ingerasi! Rodul iubiti voastre! Ce poate fi mai minunat decat atat in viata asta? Apreciati iubirea care a binecuvantat casa voastra! Iati cel mai sexy costum de craciunita!! Dar sa sti ca si cu costum si fara costum esti foarte frumoasa! Ma bucur ca incepi sa ai grija de tine! Asta te face sa fi mult mai sugura pe tine! Viata e grea..si asta a fost o teapa a vietii! Va doresc cea mai mare forta sa treceti cu bine peste aceasta perioada si perioadele care vor mai urma! Sunteti o familie minunata! Si rog pe tati sa aiba grija de ea pana in ultima secunda a vietii lui! Doamne ajuta! Va pup ! :*

    Apreciat de 1 persoană

    1. Iubita mea, timpul le va rezolva pe toate, sa fim fericiti cu toții e cel mai bine.
      Daca vom fi si impreuna cu toții depinde de multe lucruri.
      Viața e scurta si nu se merita trăită cu incertitudini, deci o hotărâre trebuie luată urgent.
      Te îmbrățișez cu drag!❤️

      Apreciază

Lasă un comentariu