Despre  ” Gradinita Licuricii „

  Pentru colegii mei bloggeri, aceasta se afla in orașul Topoloveni , județul Argeș .

Acolo merg puiuții mei cu mare drag in fiecare dimineața de o săptămana încoace.

Recunosc, din cauza programului meu, anul acesta n-am fost deloc acolo, deci sa nu ma bănuiți ca as putea fii părtinitoare.

Anul acesta, singurul contact pe care l-am avut a fost prin intermediul camerelor de supraveghere si din ce mi-a mai povestit tati.

In primul rând am avut nevoie de o doza serioasă de curaj ca sa pot lasa un copil de nici 2 ani de dimineața pana seara pe mâna unor necunoscuți. Si recunosc, fără sfială ca instinctul nu m-a înșelat.

Grădinița e dotata cu materiale didactice si mobilier noi, construite special pentru copii.

Are doua grupe de copii, 4 Sali de studiu, 4 dormitoare, bucătarii, sala de mese, baie utilată si dotata astfel incat copiii pot ajunge cu ușurintă la toalete sau la chiuvete si se pot spală singuri si au chiar si o sala de spectacole.

Piticii servesc un meniu diversificat care se afișează la avizier in fiecare zi de luni pentru toată săptămana, astfel incat stiu sigur ce mănâncă copilul in fiecare zi. 

Imi place mult ca personalul este tânăr, calificat, bland si foarte atent la nevoile lor.

De exemplu, cel mic dimineața, fuge de la tati direct in brațele educatoarei, fără plâns, fără drame, pur si simplu abia așteaptă sa ajungă acolo. Pentru mine e mare lucru sa stiu ca lui chiar ii place sa fie acolo si nu merge fiindcă n-are încotro.

Au multe activități optionale cum ar fi dansurile sau limba engleza din care își mai amintesc si acasa cate ceva: cel mare mi-a spus intr o zi ca au învățat despre corpul lor.

Acolo mai exista si un cabinet medical si o asistenta medicală pregătită in orice moment sa acorde primul ajutor.

Grădinița aceasta are tot ce-i trebuie ca parintii sa stea liniștiti atunci cand trebuie sa-si lase micuții acolo.

Copiii mei n-au plâns niciodata dimineața ca sunt nevoiți sa meargă acolo. Nici chiar in zilele in care ii trezesc la ora 7.

Si ce e mai important, pe langa faptul ca aduc acasa un bagaj de cunoștințe impresionat ( bebe 1,10 luni a învățat sa spună ca are 2 ani inca din prima săptămana ) e ca acolo eu chiar ii simt in siguranța.

Singurul lucru care mi-a dat bătăi de cap a fost aplicația de pe telefon prin care ii văd ce fac in timp ce sunt la serviciu. Si asta pentru ca am prostul obicei sa ramân blocată cu ochii in telefon, la câte activități au copiii si sa uit sa ma mai concentrez la munca.

Însă recunosc, asta imi si place cel mai mult, pentru ca n-as putea sa stau atatea ore fără sa-i văd, as muri de dor…

12 gânduri despre &8222;Despre  ” Gradinita Licuricii „&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s