8 idei de a nu fi penibil pe Facebook 

  1. Nu posta texte in limba engleză daca nu stăpânești bine nici limba romană. ” Prinsess ” nu se scrie asa.

2. E dreptul fiecăruia sa susțină vedetele sau chiar sa nu le placa, dar cand ajungi la a le da sfaturi sau a le nega reușitele in mod public nu e deloc ok. Performanța înseamnă munca, știai?

3. Nu comenta la poze decat daca ai ceva de zis. Deja un al treilea maimuțoi dansând, rânjind sau scoțând un ai lav iu din carte, intr-un șir de alte 7 e ușor penibil. Scuzați pot fi doar cei sub 12 ani.

4. Sa fii împotriva filmulețelor gen #friendsday nu te face mai cool sau vreun mare debater, ci doar un morocănos negativist.

5. Daca statusurile tale sunt chilometrice sau seamănă cu un pomelnic atunci e clar ca ai talent narativ si trebuie sa treci la alt nivel, gen blog. Altfel ne obosești vizual.

6. Nu-ti place Facebook sub nici o forma, iar existența lui ti se pare inutila dar știm cu toții ca ai un cont fantoma fara nici o poza de pe care îți place sa-i urmărești pe alții. Maturizează-te, recunoaște, Facebook e la moda, e amuzant si nu poti sta fara.

7. Nu-ti da check in in aeroport cand conduci vreo ruda. Se va găsi cineva sa te întrebe ” încotro? ” si daca nu răspunzi o sa se prindă toti ca nu pleci nicăieri. Așadar, nu bagi pe nimeni in boala, tot tu pici nașpa.

8. E ok sa surprinzi momentele frumoase si sa împărtășești cu prietenii tai, dar sa-ti postezi zilnic unghiile, un ochi, o geana, o punga de pufarine e agasant. Ne prindem imediat ca te plictisești groaznic si cine crezi ca o sa te mai ia in serios?

10 gânduri despre &8222;8 idei de a nu fi penibil pe Facebook &8221;

  1. I-ai uitat pe ăia de se iubesc pe feisbuc. Genu ăla când locuiesc ambii în aceeași casă, iar ea îi urează un la mulți ani, un te iubesc sau mai știu eu ce, însirând un pomelnic de motive pentru care nu l-a părăsit până acum. Iar el răspunde și cât de curând se face un chat, exact cum ai spus cu inimioare bla bla bla.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Cel mai tare ma enerveaza cei care ne arata ce mananca.Dimineata,la pranz si seara.Apoi cei care isi cumpara diverse si cer parerea.Si recunosc ca fac parte dintre cei care pun poze.Cu copilul.Sa le vada mama.Si un pic sa ma laud cu ea.Dar nu scriu in engleza si nici nu intreb pe nimeni daca ma place cum arat,sau daca sunt prea grasa.Si nici daca ii place pranzul meu.Pacat ca nu citesc si cei care ar trebui sa citeasca.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu