5 semne care-ti arată ca te-ai îndrăgostit 

  Pentru cei care n-au uitat cum a început totul dar si pentru cei care trăiesc chiar acum fiorii iubirii, vreau sa vorbesc despre semnele îndrăgostelii.Hmm, ce bine e cand se instalează starea aceea care te face sa simti ca plutești.

Cand esti atat de împrăștiată încât nu stii nici pe unde mai mergi sau cand nu te mai poti concentra la nimic si cand zambesti fara sa-ti dai seama atunci cand îți zboară gândul la el.

E, daca prezinți simptome d-astea de aiureala, e clar, te-ai îndrăgostit!

Haideți acum sa vedem si alte semne mai concludente:

1. Nu mai ai ochi pentru nimeni, el e perfectul tău si nu-i găsești nici un cusur. E deștept, frumos, educat, calculat, e opusul tău care te completează.

2. Toate relațiile pe care le-ai avut ti se par minciuni pe langa sentimentul pe care-l trăiești acum.

3. Ai face orice sa nu-l superi, iar daca se întâmpla asta intri in panica, crezând ca s-ar putea supăra pe tine ceea ce, evident ar fi cam, sfârșitul lumii.

4. Cand il vezi, simti inima cum bate atat de tare incat trebuie sa înghiți in sec sau sa-i eviti privirea ca sa nu-ti iasă din piept.

5. Mai simti constant un gol in stomac, n-ai chef de mâncare, nici noaptea nu mai dormi de fericire? Aia sunt fluturii in stomac pe care ii simt îndrăgostiții.Cei care simt asta sunt cei mai norocoși oameni de pe pământ, căci sentiment mai înălțător decat acesta nu cred sa existe. 

Sa te potrivești cu cineva sau sa simti chimie intre doi oameni e destul de greu in zilele noastre.

Asa ca, ce simti tu acum e minunat, e frumos, e unic, ai primăvara in suflet si daca simțămintele îți sunt împărtășite atunci te numești cu adevărat un om fericit.

Publicitate

2 gânduri despre &8222;5 semne care-ti arată ca te-ai îndrăgostit &8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s