Ce înseamnă maternitatea?

  Copilul înseamnă o mare șansa pentru noi.
Relația care se naște odată cu el si se dezvolta in timp, presupune o implicare atat de mare si la un nivel atat de înalt, incat nu se poate compara cu nimic. Nici măcar cu relația dintre soț si soție.

Atașamentul care se creeaza intre mama si copil este incomparabil tocmai pentru ca acesta a fost una cu ea timp de noua luni.

Separarea forțata de mama poate declanșa o avalanșa de acțiuni necontrolate din partea lui. Niciodata sa nu fie despărțit de mama copilul, mai ales cel mic, care simte nevoia afectiva mult mai intens decat unul mare.

Mai tarziu, copilul va deveni un individ complet despărțit de mama, însă la nivelul subconștientului cei doi ramân legati.

Ceea ce vede la mama in copilărie il va defini pe tot parcursul vieții. De aceea copilului nu i se vor face cunoscute pe cât posibil, minciunile, tertipurile, răutățile de orice fel.

Altfel atunci cand va deveni adultul responsabil de care avem cu toții nevoie el va fi un om integru, pe care multi se vor baza, apreciat, căutat si integrat cu ușurintă in societate.

Daca vrei sa culegi roadele unei educații corecte, 
  ii vei insufla valori precum: iertarea, bucuria, adevarul, bunătatea.

Atunci vom vorbi despre un om frumos sufletește pentru care sunteți responsabile cu o legătura spirituală care va dura pana la sfârșitul vieții.

Pentru privilegiul de a naște oameni si a dezvolta caractere blânde si bune suntem cu adevărat norocoase si recunoscătoare Domnului.

Maternitatea este o binecuvântare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s