1 Martie cu bucurii

  
Dupa o iarna urâta si grea, poate chiar cea mai grea de pana acum, primesc 1 Martie cu toată bucuria.Sunt mai optimista ca oricând gândindu-ma cât de norocoasa sunt sa am prilejul sa simt brațe calde in jurul gâtului, un inocent ” te iubesc ” spus pe neașteptate, caldura sufletului lor si speranța de mai bine.

Sunt binecuvântata sa-i văd râzând intr-un dans prostesc cu muzica la maximum, cand e ora de culcare ( bieții vecini ). Ma las purtată de bucuria lor, fara sa-i cert si chiar daca il dau puțin mai încet pe furiș, ma prind cu ei in joc si-i ridic pe rând in brațe inrosindu-le obrajii cu pupici.

Vreau ca primăvara asta noua care a sosit astăzi sa nu va mai refuzati nimic.

Sa mulțumim pentru ea, pentru aerul călduț pe care-l simțim si pentru minunea de a fi.

Chiar daca pare prostesc sau ireal, eu nu o sa renunt niciodata la ce imi doresc caci pana acum n-am pierdut niciodata ceva ce mi-am dorit cu adevărat.

5 gânduri despre &8222;1 Martie cu bucurii&8221;

  1. La mulţi ani, omuleţ frumos! :* O primavară superbă ca şi tine să ai şi să te bucuri de cei dragi. Şi nu uita: mărţişorul tău reprezintă copii. Deci, nu ştiu dacă ţi-ai mai dori ceva. Te pupăcesc şi să ne ţii la curent. Hai că zilele acestea internauţii au idei cu nemiluita. 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s