Ma uit la Eurovision 2016

  
In ultima vreme am cam neglijat blogul si am fost certată din cauza asta ( Monica ), asa ca revin in forța Weekend ul acesta.In urma cu câteva luni am scris aici ce facem noi cand ploua afara.

Azi n-am chef sa mai detaliez. Spun doar ca băieții s-au făcut mari si etajul patru nu mi se mai pare deloc o idee buna. Mai ales cand bebe din brațe ma musca de ureche iar celălalt plânge ca a obosit.

Noroc ca am ajuns repede si le-am pregătit ceva funny si rapid adică o mămăliguța preferata celui mare.

Mi-am chemat vechea prietena, ne-am pus la zi cu ce-am mai făcut, am mai împăturit cate ceva si m-am oprit la timp inainte sa bag un scutec in frigider. Atunci mi-am dat seama ca m-a răpus oboseala, la fel si pe piticul smiorcăit care si ștergea nasul de pantalonii mei.

Gata, i-am băgat la nani. M-am retras in dormitorul meu, in patul mare cel cu saltea minunata si chiar daca risc sa par retro ma uit  la Eurovision.

Mi-ar fi plăcut sa fie si Sis Cristina aici. Ca atunci cand eram acasa la noi si prindeam doar TVR si ne uitam pana la final comentând rochii si voci.

Da, nu ma plâng, e bine si asa…

E cald, e liniste si mi se închid ochii… Cine câștiga, aflu maine sigur.

5 gânduri despre &8222;Ma uit la Eurovision 2016&8221;

  1. Si mie imi este dooorrr!!! Dar nici atunci nu apucam sa aflam castigatorul! Doar era weekend si trebuia sa mai ajungem si la disco! 👭💅👗👛👡👒💄

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s