Despre îngâmfat 

  Îngâmfatul e specia umană cea mai periculoasa. 

E de o prostie inimaginabila, o lene de nedescris, un egocentrist din naștere si un nebun in concepția lui.Se descrie ca fiind astfel, ca un fel de protecție pentru cand vei descoperi cat e de prost: ” Eu ti-am spus ca sunt nebun „.

In general nu face mare lucru, însă își transforma jobul în cea mai grea si mai riscanta meserie de pe pământ. Ce face el, nu mai face nimeni.

Ce i se întâmpla lui e ceva de groaza. Are boli închipuite pe care le descrie cu lux de amănunte, are necazuri care il pândesc la tot pasul, soarta ii e mereu potrivnică dar reușește întotdeauna sa răzbată pentru ca e prea bun.

Cand întâlnește un om vertical, care chiar depune efort in ceea ce face si nu se lauda cu asta si cu nimic in general, încearcă imediat sa-l denigreze si sa-i minimizeze realizările.

E zgârcit, avar, acaparator, te tine minte un an daca i-ai facut vreun cadou care nu i-a convenit ( barfindu-te in stânga si in dreapta ), se îmbracă întotdeauna numai ” de firma „, epateaza si nu conteneste sa ne amintească bun gustul sau.

Se lauda exagerat cu realizările si faptele sale curajoase datorate istetimii sale închipuite. Bineînțeles, ca toti il invidiază si il vorbesc pe la spate. Se simte ofensat si de cel mai nevinovat gest la adresa lui si e gata sa sara si la bătaie daca e nevoie sa-si apere ” valorile „. Oricum pe el nu sperie nimic.

Nu suporta pe nimeni, aproape nici pe el. 

In general iubeste sa pozeze si sa se pozeze, făcând lucruri normale pentru omenire dar fabuloase pentru el: o farfurie cu mâncare, un citat înțelept, fata aia a lui obosita…

Poti sa te ferești oricât din calea sa, el tot te va găsi sa ti se planga de ceva, sau sa se laude cu ceva.

Daca e femeie e mai tot timpul la dieta amintindu-ne de fiecare data cand ne vom intâlni, iar daca e bărbat nu va avea nevoie. El va merge la sala si va poarta tricouri fara mâneci, stilul sau de viața fiind foarte sănătos.

Sunt peste tot. Puteți fugi de ei, dar nu va veți putea ascunde.

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Despre îngâmfat &8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s