Ce înseamnă o femeie adevarata 

Femeia adevarata e păstrătoare de tradiții: il tine pe Dumnezeu in suflet si in obiceiuri. Poate nu ajunge prea des la biserica dar cand simte nevoia înaltă spre cer o rugăminte, o mulțumire, o închinăciune, asa, doar pentru ca simte.

Tradițiile merg mai departe tot datorită ei.

Femeia adevarata nu face compromisuri in dragoste. Stie ca ce e al ei e pus de-o parte si ca nu trebuie sa dispere sau sa l aștepte pe el pana va fi pregătit.

Femeia adevarata își iubeste pruncii mai presus de orice si-si iubeste familia necontenit. Chiar si cand n-are ea încropește din putin destul cat sa-i sature pe toti.

Femeia adevarata nu se plânge niciodata si n-o s-o auzi niciodata lăudându-se cu puterile ei. E modesta in vorba dar mai ales in port. Alege sa atragă mai degraba cu istețimea minții decat cu adâncimea decolteului. Nu-si alege haine scumpe pentru ca stie ca frumusetea ei vine din interior. 

Femeia adevarata nu se lasa subjugată, umilita sau înjosită de nimeni, nici pentru bani si nici pentru dragoste. Duce cu ea dureri nespuse, lacrimi necurse si zbuciumuri nebănuite si se ridica mai sus decat a fost cand a căzut de ori de cate ori va fi nevoie.

Pot trece multi pe langa ele crezând ca n-au nimic de oferit, nebănuind puterea lor. Pot trece pe langa ele toată viața…

Sursa foto: Doxologia.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s