Barbatii adevărați, tot mai greu de găsit in 2016


Bărbatului adevarat nu-i place trăncăneala si nu e disperat sa aibă ultimul cuvânt. Urăște flecăreala specifica femeilor, iar tăcerea sa inchide guri si devine de temut.El pune pe primul loc bunăstarea emoțională si nu va fi niciodata ahtiat dupa bani, ci dupa integritatea sa si a familiei lui.

Un bărbat adevarat nu jignește si nu lovește femei. Nu se lauda cu experiențele sexuale si nici cu numărul cuceririlor sale.

E cumpătat, însă nu zgârcit. E îngrijit si face din aspectul sau fizic o eticheta cu care se prezintă in lume.

Face diferența întotdeauna intre stabilitate si efemeritate si nu le încurca niciodata. Ia decizii de unul singur, părerea altora din jurul sau rămânând doar o părere. Fuge de scandaluri si nu dorește implicarea lui in evenimente in care imaginea sa ar avea de suferit, fiind mai mult amabil in dispute si in general.

Bărbatul adevarat conduce întotdeauna: femeia, mașina, casa, si lasa sa para ca nu ar fi el liderul numai cu acordul sau.Nu se rușinează sa-si demonstreze dragostea fata de cineva in public, e stăpân pe sentimentele lui, fara teama ca ar putea fi judecat.

Nu zăbovește intr-un loc de frica necunoscutului, îndrăznește sa trăiască si altfel reușind mereu s-o ia de la capat.

Un bărbat adevarat muncește pentru el si pentru asigurarea necesarului familiei lui si nu asteapta cu mâna întinsa presupuse avantaje cuvenite. Mai ales din partea unei femei. Acest lucru va fi pentru el împotriva principiilor sale morale, bine definite, de altfel.

Un bărbat adevarat va fi întodeauna un bărbat modest, discret si curajos, care își va asuma întotdeauna faptele si nu va fugi niciodata de responsabilități. Nu-l sperie munca, nu-l sperie căsătoria atunci cand va găsi femeia potrivită, nu-l sperie bârfa, acuzele, e răbdător si dibace in tot ce face.

Câți dintre cei pe care-i cunoasteti mai sunt astfel?

14 gânduri despre &8222;Barbatii adevărați, tot mai greu de găsit in 2016&8221;

      1. Nu ma indoiesc de existenta unui asemenea personaj. Ei exista traiesc printre noi respira acelasi aer cu noi. Problema e ca nu sunt de durata, se strica repede. 🙂

        Apreciat de 1 persoană

  1. Mai am eu câteva pâini de mâncat până devin femeie complet, dar pot totuşi răspunde la întrebarea ta. Da. Mai există. Partenerul meu poate fi un exemplu pentru mulţi băieţei, respectiv viitori bărbaţi.
    Defecte avem şi noi, defecte au şi eu. Dar un bărbat aranjat, galant şi respectuos devine un model pentru societate. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu