N-am mai dormit de 5 ani

N am mai dormit de 5 ani.
Legat, liniștita in patul meu. 

De 5 ani ma trezesc de cel putin 2-3 ori noaptea ceea ce ma dărâma dimineața. Cand vad ca afara s-a facut lumina simt ca ma sufoc. Sunt zile cand efectiv nu pot deschide ochii.

La început ma trezeam din cauza sarcinii: uterul apasă pe vezica si ma trezeam, vrei nu vrei sa merg la baie. Apoi au apărut copiii rând pe rând si ba cu alăptatul, ba cu cate-o boala, ba de sete sau răsfăț ca eu nu mai apuc, domne, sa mai dorm niciodata.

Din păcate toate aceste nopți pierdute, combinate cu vârsta, stresul, necazuri, au lasat urme adânci. Si nu oriunde, ci pe fata.

Fizic, fac eforturi sa rezist, dar tenul meu nu mai poate, trebuie protejat urgent. Folosesc in general crema Farmec si mai nou Gerovital antirid, ca sa imi mai recuperez forțele faciale, ca sa zic asa. 

Vara o pățesc rau de tot cu petele care-mi ies de la soare. Având tenul sensibil si fiind blonda trebuie sa ma protejez si mai si. 

Noroc cu noua gama de la Gerovital cu SPF, mai exact crema de fata anti-îmbătrânire ( ca deh, am schimbat prefixul ) cu SPF 50. Ea ma va proteja vara acesta de pete si de ridurile de expresie si nu numai.

Ma bucur ca o am si ma bucur si mai mult ca are o tenta naturală, nu ca alte creme care-ti fac fata sa para ca data cu var. Aceasta este extrem de naturală, intra in piele relativ repede, însă trebuie aplicată inainte cu 15-30 min inainte de expunerea la soare.

O recomand cu drag pentru ca o tot testez de câteva zile si nu i-am găsit nici un cusur. 

Mulțumesc Farmec, Original Gerovital by Prof. Dr Ana Aslan.

6 gânduri despre &8222;N-am mai dormit de 5 ani&8221;

Lasă un comentariu