10 indicii care-ti arată ca esti intr-o relație toxica 

1. Se uita non-stop dupa alte femei atunci cand sunteți impreuna. Stie ca te deranjează si tot o face, in gluma zice el. Adevarul e ca nu se poate abține. Si daca nu o face nici măcar acum cand sunteți la început, mai tarziu va fi mai rau.

2. Pune parole la toate device-urile deși nu esti o persoana suspicioasa. Nu suporta sa-i atingi telefonul. De ce s-ar feri atat daca n-ar avea nimic de ascuns?

3. Comportament agasant, contrar primelor puncte. Te verifica, încearcă sa te faca sa iei deciziile lui, nu pe ale tale, îți interzice lucruri, chiar si prietenii.

4. Bani lui sunt banii lui, banii tai sunt banii voștri. Intr-un cuplu normal, daca nu exista egalitate, sau chiar mai mult din partea lui, fiind bărbat ar fi normal, e greu sa rezistați mult timp.

5. E gelos din cale afara pe oricine, fara motiv si fara justificare. Asta însemnând ca nu are încredere in tine. Trebuie mereu sa-i explici in amănunt cum ti-ai petrecut ziua. La început pare flatant, cu timpul va deveni agasant.

6. Te critica din orice si-ti evidențiază numai defectele de parca n-ai mai fi in stare de nimic daca n-ar exista el/ea.

7. Trăiești intr-o permanenta frica sa nu greșești ceva si sa înceapă iar scandalul. Din inerție începi sa faci numai lucruri care stii ca ii plac . Si cu toate astea, tot gaseste ceva din care sa te certe.

8. Nu te asculta atunci cand vrei sa-i explici ceva, vorbește peste tine, nu-ti da șansa de a spune ceea ce simti cu adevarat. Mereu rămâi cu vorbele in gura si nu le mai spui de frica sa nu se supere din nou.

9. Vrea sa te rupă definitiv de tot ce aveai inainte de a fi impreuna: opinii, grupul de prieteni vechi, rude, chiar si părinți.

10. Ultimul indiciu si cel mai important: te obliga sa-ti ștergi contul de Facebook, ceea ce pentru 2016 e crima curată!

4 gânduri despre &8222;10 indicii care-ti arată ca esti intr-o relație toxica &8221;

  1. Uneori, don’şoarele şi-o fac cu mâna lor. Cunosc şi eu o pereche foarte dubioasă din foarte multe puncte de vedere. Dar na… ea are stofă de „fată faină”, iar el o ţine sub papuc. Astea sunt deja subiecte tabu.
    Conform celor spuse de tine, unde este emanciparea femeii? Unde este acea femeie care taie şi spânzură? 😀

    Apreciat de 1 persoană

  2. Asta e un monstru ! Toate ca toate dar pana la facebook ! Din pacate sunt multi baieti „destepti” care stiu sa manipuleze femeile scazandu-le increderea in ele prin comentarii rautacioase. Dar am vazut si femei toxice. Acum depinde cat de victima se considera persoana abuzata si daca are suport din exterior ca sa termine relatia. Si in primul rand daca realizeaze ce i se intampla. Offf dragostea asta ! La gradinita era mai simpla!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s