Cum a fost la Foodbloggers Conference 2016 


Trebuie sa va povestesc si voua ce frumos a fost vineri la JW Marriot Hotel.

Cu toată toropeala care era afara, m-am pregătit de drum inca de dimineața, nerăbdătoare ca de fiecare conferința. Am ajuns putin mai tarziu pentru ca socoteala de acasa nu se potrivește cu cea din târg. Am ratat prima sesiune de discuții, însă la a doua sesiune ” Chefs talks ” am fost numai ochi si urechi. Cu un ton degajat, presărată cu multa voie buna dar si cu sfaturi prețioase, m-a facut sa ma gândesc la imbunătățirea categoriei Rețete de aici de pe blog. Bine, nu la nivelul celor din sala, dar o sa ma gândesc serios.

M-am îndrăgostit de calmul lui Nicolai Tand dar si de umorul Gabriel Toader, chef la Cocosul Roșu, oameni extrem de deschiși a împărtăși din experiența lor.

La cea de-a treia sesiune, mi-a facut o reala plăcere sa o cunosc pe mai putin cunoscuta Geanina Staicu-Avram pe numele ei real, dar pe vestita Jamila, de pe canalul YouTube, JamilaCuisine.ro. S-a discutat despre multe. De la bucătăria franțuzească, pana la cea pur tradițional românească, chiar si patiserie. S-au dat tipuri importante pentru startul unui business in domeniu, celor curajoși si întreprinzători si nu numai.

Au fost standuri de la Nestle, Lidl, Tefal si multi alții. Au fost concursuri frumoase si care mai de care mai tentante. Personal, am avut reala surprindere sa-l câștig pe cel organizat de Tefal si țin sa le mulțumesc mult pentru cadou. Abia astept sa-l primesc, dar mai ales sa-l folosesc.

Nu vreau sa imi mai amintesc de festinul culinar din pauza de masa, caci imi vine apa-n gura. Una peste alta, am avut foarte multe de învățat de la aceasta conferința si plăcerea sa cunoscuc o mulțime de oameni talentați si pasionați de ceea ce fac.

2 gânduri despre &8222;Cum a fost la Foodbloggers Conference 2016 &8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s