10 sfaturi pentru viitoarele mirese


Daca se poate, evenimentele si anume, cununia civilă si ceremonia religioasă sa aibă loc in zile separate. Astfel mireasa va fi o mireasa fara graba, fara retusuri, pur si simplu impecabila.
Conveniți cu partenerul ca nunta sa aibă loc intr-un anotimp călduros. Pozele vor arata fantastic, rochia nu risca sa se murdărească, iar norii nu-ti vor da bătăi de cap.
Nu încerca sa mulțumești pe toată lumea nici la meniu, nici la organizare. Gaseste ceva simplu si original care convine mai multor persoane decat ceva extravagant si excentric pe care sa nu-l perceapă la adevarata sa valoare.
Fa probe cu câteva saptamâni inainte, la coafor si la machiaj sau manichiura. In cazul in care modelele la care te-ai gândit nu-ti vor veni bine, sa ai timp sa alegi ceva care îți place. Nu risca sa lași totul in ziua cea mare, sa mergi la altar nemulțumita.
Alege-ti nași tineri dintre prietenii voștri, binevoitori sa va ajute. Ei vor fi pentru voi parinti spirituali, prieteni de nădejde la greu si sfătuitori in toate problemele voastre pe întreg parcursul vieții.
Renunța la obiceiuri si tradiții daca acestea se suprapun cu imaginea ta de nunta ideală. Cunosc o mireasa care pana la sfârșitul nunții a ramas desculta. Bunica i-a spus ca n-are voie, conform tradițiilor, sa poarte sandale, iar pe parcursul nunții pantofii au deranjat-o atat de tare incat a fost nevoită sa danseze desculta.
De asemenea, ceva comod pentru cand o sa vrei sa te zbânțui o sa-ti fie util. Unele mirese aleg balerini pentru mai tarziu chiar si doua rochii de mireasa. E o idee buna in cazul in care îți permite bugetul.
Alege un fotograf bun chiar daca o sa fie mai scump. Pozele o sa-ti rămână toată viața si o sa le vada chiar si nepoții voștri. Nu vrei ceva de proasta calitate atunci cand o sa le revezi peste ani. 
Rochia, acest element extraordinar de important in economia nunții, ar fi de preferința sa aibă materiale naturale, comode cu un croi simplu. Moda se schimba des, stilul e cel care rămâne. Peste cativa ani o sa te uiți si o sa te intrebi ce-a fost in capul tău sa alegi câteva pene si o trena lunga drept rochia cea mai importanta din existența ta.
Nu-ti refuza nimic si fii cea mai fericita in ziua cea mare. Ignora triștii si nemulțumiții, pentru ca o sa existe si d-ăștia inevitabil, doar n-o sa le dai satisfacție in cea mai importanta zi din viața ta. Tu esti cea mai specială si asa si trebuie sa te simti. Ai langa tine omul care te face fericita, fara de care nu poti trai, cel care te completează in tot si in toate si asta e tot ce contează.

2 gânduri despre &8222;10 sfaturi pentru viitoarele mirese&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s