In ce s-a transformat blogul meu

Cand am început sa scriu, nu am crezut nici o clipa ca o sa ajung aici intr-un timp atat de scurt. 

Cu aproape 200 de articole scrise pana acum, zeci de conferințe social media la care am luat parte si de la care am avut de învățat dar si cu o inspirație infinita, tind sa cred ca treaba asta nu are decat sa se faca din ce in ce mai mare.

Sa scriu a devenit pentru mine atat de natural ca si mâncatul. Sunt articole pe care le scriu in mai putin de trei minute si articole la care lucrez mai mult de o săptămana.

Cineva mi-a spus mai demult ca ce fac eu pe blog e munca mea. Si am ras atunci. Ce prostie! Nu e munca deloc, e pasiune, o fac ca-mi place, nu muncesc deloc, credeam eu. Acum, daca ma gândesc mai bine, imi dau seama ca avea dreptate. Aici chiar e munca mea. E o munca pe care o fac din plăcere si de care sunt foarte mândra. 

Blogului i-am dat naștere precum unui copil, copilul meu, pe care l-am facut măricel si grasun. Pe care-l gătesc mereu cu cate ceva si cu care am crescut impreuna atat de frumos.

Nopțile in care scriu sunt cele mai liniștite pentru mine, iar faptul ca sunt vizitată de un număr atat de mare de cititori, ma face sa cred ca ei gasesc aici un conținut de valoare.

Ma gândesc ca vreodată, o fi ajutat pe cineva scrierile mele. Măcar si doua persoane sa stiu ca s-au folosit de ce au găsit aici si sunt mulțumită. 

Celor care intra si citesc, zilnic sau doar in trecere, vreau sa le mulțumesc din suflet, pentru ca ei mi-au dat încredere in mine atunci cand nimeni nu-mi dădea. Blogul reprezintă acum mult mai mult decat o cale de refugiu dar si o punte de legătura cu cei cu care as vrea sa ma vad mai des.

Reach-ul pe care-l vad la articole ma face sa cred in pasiunea mea. Pasiune care s-a transformat ușor, usor in ceva destul de real. Datorită scrisului, sunt pe cale sa-mi realizez o dorința la care nici nu m-as fi gândit vreodată ca ar putea fi dusa la îndeplinire.

Numai cand crezi cu adevarat in tine si in ceea ce faci, visurile devin realitate. Faceți in fiecare zi putin mai mult decat ati facut ieri,  din ceea ce va place si veți fi fericiti.

11 gânduri despre &8222;In ce s-a transformat blogul meu&8221;

 1. Felicitări!
  Îți împărtășesc pasiunea, numai că eu încă nu m-am obișnuit cu scrisul zilnic. Am zile când am impresia că nu am idei suficient de bune. Și o las pe altă… 😀

  Apreciat de 1 persoană

  1. Nu trebuie sa postam zilnic. Daca o faci din plăcere, o sa vina si inspirația cand nici nunte aștepți.
   Poate fi un citat, o întâmplare, o bucurie sau de ce nu, o supărare.
   Nu renunța usor daca stii ca e ceea ce vrei cu adevarat.
   Te pup!

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s