Ma mențin in forma cu cântarul 

Da, stiu, dieta postata de dimineața a avut un efect răsunător aici pe blog.Am decis sa nu ma opresc aici si sa va spun si ce ma cam deranjează la corpul meu. Ca n-oi fi eu asa perfecta. 

Cei care intra des pe blog stiu deja ca am doi copii care si-au facut din alergarea mea dupa ei, motivul existentei lor. Toată ziua șterg, scutur, spăl si alerg dintr-o camera in alta dupa țipatul cel mai puternic.  

Si cu toate astea, de burta ieșită usor inestetic peste linia pantalonului, tot nu scap. Poate o fi de la sarcini, mi s-o fi slabit mușchiul, sau o fi de la pâine, ca de asta nu ma las, fie ce-o fi, cert e ca tot o am. O am de aproape 5 ani si m-am obișnuit asa de tare cu ea, incat mi se pare chiar simpatica acum.

Suntem o familie de slăbănogului as putea spune daca nu l-as vedea pe cel mic, cărora le place sa-si țină greutatea sub control. Asa ca noi aproape zilnic ne cântărim. Daca ma duc eu la cântar, in doua secunde e coada in spatele meu: copilul nr 1, copilul nr 2, soțul, eventual si cine mai e pe la noi in ziua respectiva. Nu va întrebați de ce ca o sa va spun eu. Avem un super cântar. E mai mult un Gadget decat un cântar. Daca vreți sa-l vedeți trageți cu ochiul aici. Cantareste greutatea dar si indicele de masa corporală, iar apoi le poti salva intr-un cont personal. Acestea se pot vizualiza si grafic din aplicația de pe smartphone sau IPad. Da sfaturi corecte pentru un corp sănătos pe baza valorii curente a indicelui de masa corporală, având un ecran din sticla temperata de 6 mm.

La noi sta sub oglinda si-l folosim tot timpul si ca sa ne cântărim si ca sa ne distram.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s