Vreau la mare!


Doamne, ca ce toropeala de caldura a picat peste noi! Aerul a devenit mai mult decat irespirabil, sufocant de-a dreptul. Nici umbra nu mai face mare lucru. Sa va mai spun ca stam la 4? Sau ca n-am rezista fara aer condiționat?

Tocmai de aceea m-am hotărât, ca nu se mai poate. Am tot sucit-o cu niște plecări la tara ca acolo-i mai răcoare, ba pe la piscina, ba pe la munte… De unde? Pe mine, de fapt, doar marea sper sa ma mai răcorească.

Cred ca o sa ne îmbarcăm, cu cățel cu purcel, destinația: mare! 

Ce sunt eu nerăbdătoare, sa vedeți cum sunt copiii! Își tot fac bagajul din Iunie. Lopețici, galetuse, forme de nisip, papuci. 

Fara un lucru, însă, n-as putea sa plec niciodata vara la mare. Pălăria de soare, care pentru ei e vitala. 

Va dați seama ce ar însemna căputele lor mici si galbene expuse direct in arșița soarelui? Doamne ferește de vreo insolație, ca asta ne-ar mai trebui. 

Am găsit aici, niște pălăriuțe albe, de copii, cu boruri usor largi, perfecte pentru plaja.

Poate va găsiți ceva si voi. Nu de alta, dar daca va cumpărați chiar si un singur produs, intrați automat in tragerea la sorți din care ati putea ieși unul dintre cei trei câștigători ai unui sejur in Vama Veche pentru tine si inca 7 prieteni. Veți sta cazați in perioada 26-29 August, in Sandalandala, cel mai cool loc de camping  ( paturi ) din vama, cu micul dejun asigurat. Cum ar veni asta? Nu numai ca te distrezi tu, dar mai pleci si cu 7 nebuni dupa tine.

Eu zic sa-ti faci aprovizionarea de pe site inainte sa pleci la mare. Te alegi cu ceva de calitate si poate te mai întorci si cu gasca o data.

 

3 gânduri despre &8222;Vreau la mare!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s