Castiga 3 zile in Vama Veche, impreuna cu 7 prieteni de-ai tai

Nu mi-am dat seama pana acum, dar ultimele semne, arata clar ca nu sunt numai o tipa jovială, ci si o norocoasa. Hahaha!

Am cei mai frumosi si mai sanatosi baieti ( doamne ajuta, ca suntem in vacanța ), am ce sa le pun pe masa, avem casa noastra si mai ales sunt norocoasa pentru ca am vazut si in dimineața aceasta lumina zilei.

Si ieri, ca sa sporesc convingerea ca eu chiar am noroc, am găsit un trifoi cu 4 foi, semn care, mi-a dat curaj sa imi fac ceva in sensul acesta.  Asadar, am intrat pe site-ul preferat  de mine, zilele acestea, sa mi mai aleg un produs necesar îmbarcării la mare.

 De data aceasta, am căutat o geanta mare si  încăpătoare pentru toate cremele, jucăriile copiilor, șervețelele umede si gustările de plaja. Cand pleci cu doi pitici la plaja ai nevoie de ceva in care sa pui tot ce li se nazare lor. N-as putea sa merg la mare fara o geanta rezistenta de dimensiuni mari pe care o puteți alege de aici.

Si pentru ca in titlu va promiteam o minivacanța la mare, va spun rușinată ca n-am ajuns niciodata in Vama Veche. Da, stiu, am 30 de ani degeaba. I-am auzit pe toti cat de tare e acolo, iar anul acesta chiar imi doresc sa ajung acolo.

Am si eu, impreuna cu toti cei care vor cumpara de aici, șanse reale de castig,  pentru ca la orice produs cumpărat intri automat in tragere la sorți pentru 3 premii. Asta însemna ca trei norocoși vor merge la cel mai cool loc de camping ( paturi ) din Vama Veche, Sandalandala

Mai exact, in perioada 26-29 August, ai asigurata cazarea specială in Cortul Celor Șapte Simțuri, cu mic dejun asigurat, tu si inca 7 prieteni cu care hotărăști ca vrei sa petreci. Cat de tare!

Ma gândeam sa plec fara copii, sa am timp si pentru mine, dar sa ma gândesc si la câțiva prieteni amuzanti, cu care as vrea sa ma distrez. Asa m-as mai deconecta si eu, vizitând locuri in care n-am mai fost niciodata.

Eu ii dau inainte si-mi pun toate speranțele, ca tocmai ce-am spus ca sunt o tipa norocoasa, doar n-am găsit degeaba trifoiul cu patru foi.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s