Cea mai ” la moda ” educatoare 

Cea mai căutata educatoare din oraselul in care traiesc, se întâmpla sa fie chiar sora mea. N-as fi putut scrie niciodata rândurile acestea daca acest lucru nu m-ar fi facut mândra sa fiu ruda ei.

Are atat de mult succes, incat e pur si simplu bătaie pe locurile clasei la care preda. O recomanda studiile si setea ei neîncetată de cunoaștere, dar si generații întregi de copii si parinti multumiți de performanțele dobândite. Niciodata nu e de-ajuns pentru ea cat a asimilat. E intr-o continua cercetare de noi si noi metode educaționale, participând la fiecare curs de perfecționare. Cu diverse tehnici de învățare si atragerea atenției copilului, aceasta doamna prin definiție e soluția blânda dorita de toti cei care își doresc ca cei mici ai lor sa meargă de drag la gradi. 

Se întâmpla sa ma oprească parintii pe strada sa ma întrebe cum pot înscrie copiii la ea. De asemenea, exista parinti care plătesc program prelungit, chiar daca odraslele lor pleacă acasa la prânz, doar ca aceștia sa fie in grupa doamnei educatoare. 

Aceste lucruri mi-au dat încredere ca si copiii mei vor fi pe mâini bune, asa ca o sa-i înscriu si eu la dansa. 

Nu sunt părtinitoare si nu incerc sa-i fac reclama, pentru ca oricum nu are nevoie. Sunt doar extrem de fericita si mândra sa fiu sora ei.

La multi ani, Sis! Te iubim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s