La Costinești cu copiii

 Nu ne-am aventurat departe cu copiii, am mers la noi la Costinești. N-am stat niciodata in aceasta statiune si am zis ca daca tot găsisem ceva cu vedere la mare, foarte aproape de plaja, de ce nu? Mai ales ca noi am plecat de acasa cu gândul ca o sa mergem sa le arătam stațiunea tineretului ca la anul sa meargă singuri 😂

Ce-am găsit acolo m-a uimit. In primul rând marea, extrem de curată cu o culoare atat de vibranta de ma întrebam in ce tara ma aflu. O sa va arat si poze sa nu ziceți ca mint. 

Ma gândeam ca o sa fie gălăgie, ca n-o sa-mi pot culca băieții… De unde? Zona liniștita cu vreme frumoasa combinatia celei mai bune alegeri. Atat de liniste incat auzeam noaptea doar marea si greierii. 

Nu numai marea m-a impresionat, ci si oamenii, curățenia, faptul ca pe plaja nu se mai mănâncă semințe, ca lumea își strângea gunoiul, nu deranjau pe nimeni cu nimic. Cred ca exista speranța de mai bine. Am vazut tineri care se distrau frumos, oameni simpli si frumosi si am ramas plăcut impresionata.

Cu copiii a fost haos, fugeau care pe unde putea, la masa luau o gura si plecau, am stat in garda non stop. Dar chiar si asa, ne-am distrat cum n-am mai facut-o de mult. 

Eu cand plec in vacanța n-am stare, nu pot sta asa sa vegetez, asa ca in fiecare seara luam cina in alte stațiuni. 

Baietii au fost atat de fericiti ca mai mult au țopăit decat au mers. Le-am prelungit programul, adormeau tarziu pentru cat erau obișnuiți s-o faca. Nu s-au mulțumit, voiau mai mult. Ii apuca o chicoteala la culcare de ma bufnea rasul si pe mine cand vedeam ca n-am ce metode de potolire sa mai folosesc. 

Sunt doi, au vârste apropiate, sunt baieti si ne-au pus capac. Ne-au enervat, ne-au epuizat, ne-au istovit si ne-au facut sa ii iubim mai mult in fiecare zi.

S-au înțeles perfect, s-au jucat impreuna, s-au ținut de mâna si au facut atatea năzbâtii cat pentru un an întreg. E tot mai greu sa-i țin in frâu, dar tot mai usor sa-i vad cum se descurca singuri. 

Recomand Costinesti cu tot dragul. E stațiunea tineretului si a familiei.

2 gânduri despre &8222;La Costinești cu copiii&8221;

 1. Ma bucur ca a fost o experienta placuta pentru voi.Din pacate,pe mine Costinestiul m-a lasat cu un gust amar.Nu ma refer la cazare ci la plaja,la oamenii pe care i-am intalnit acolo.Plaja aglomerata,foarte murdara(pet-uri,ambalaje si scutece) si oameni de un bun simt indoielnic.Cand citesc ce ai scris tu am impresia ca sunt plaje diferite.Sau poate sunt eu ghinionista.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Da, aglomerat a fost. Si pe mine m-a uimit curățenia. Chiar si noaptea am vazut mașini si oameni care curățau plaja.
   Oi fi eu mai Zen si m-am simțit mai iubitoare de oameni ca sa zic asa, dar mie chiar mi-a plăcut.
   Si mult, nu asa. Te pup

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s