Mergem la Webstock 2016

In curând va avea loc cea mai mare conferința social media din Romania, Webstok 2016.In calitate de blogger acreditat, am onoarea de a participa la un eveniment de o importanta deosebita dar si de a intâlni pe cei mai buni in ale social media pe data de 30 Septembrie 2016, in Bucuresti, la JW Marriott Hotel. Evenimentul este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone.

Ne așteptam la multe surprize dar si la sesiuni de conferințe Care mai de care mai interesante, care vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducând in prim plan ultimele tehnologii si aplicații din domeniu.

De asemenea se vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii social media din România in ultimul an. Ca speakeri avem pe Vlad Petreanu, Lucian Mândruță, Adrian Hadeanu, Andreea Retea si multi alții.

Vedetele de tot soiul ne vor împărtăși experiențele si metodele lor de a ajunge la performante asa notabile.

Am asa un feeling ca o sa fie o atmosfera super destinsa, mai ales ca acum e ocazia sa ma revăd cu prietenii mei bloggerii. Si jur ca nu stiu ce astept mai mult, intalnirile, conferințele, gala premierii sau petrecerea de dupa.

Așadar, ne vedem acolo?

7 gânduri despre &8222;Mergem la Webstock 2016&8221;

 1. Ma uit pe site-ul lor si nu imi dau seama daca participarea este gratuita sau trebuie sa platesc ceva. Chiar as fi vrut sa vad cum este atmosfera la un astfel de eveniment, dar din pacate, sunt prezent la Festivalul de Fotografie „Secvente”. Astept cu nerabdare un articol despre eveniment. Asa o sa stiu daca la anul ma prezint si eu. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  1. Participarea e gratuită si cred ca inca te mai poti înscrie. O faci pe baza blogului. Acolo atmosfera e extraordinara, vedete, specialiști social media, discursuri inspiraționale, sfaturi si multe idei numai bune de pus in practica.
   Eu recomand cu drag înscrierea si participarea. Ne vedem acolo!😘

   Apreciat de 1 persoană

   1. Multumesc pentru raspuns. Din pacate, nu voi fi anul acesta acolo pentru ca s-a intamplat sa castig un concurs la un festival de fotografie si trebuie sa fiu acolo. Interesant cum toate evenimentele au loc la sfarsitul lunii. Distractie placuta! La anul categoric voi veni.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s