Cineva m-a provocat sa-mi dezvălui inspirația 

Probabil v-ati întrebat vreodată cum reușesc sa administrez un site, sa fac mâncare, sa îngrijesc copiii si sa merg si la serviciu? Va spun eu. Cu greu, cu mult efort dar cu si mai multe satisfacții atunci cand trag linie.

Articolele pornesc întotdeauna din inspirație, care poate fi o fraza, un gând, o amintire sau pur si simplu ceva ce am simțit profund si care nu mi-a ieșit din minte pana nu am scris despre el. Dar mai presus de toate cele enumerate sunt copiii mei. Ei sunt sursa mea permanenta, inepuizabila, imensa de inspirație. Ei ma susțin cu zâmbete, ma iubesc cu îmbrățișări puternice si ma motivează in fiecare zi.

De 60 de ani, Nuk este alaturi de parinti si copii cu o intreaga gama de produse dezvoltată sub atenta observare a Mamei Natura si optim adaptata la diferitele etape de edezvoltare ale copilului – de la naștere pana la grădinița. Aceasta companie atat de cunoscuta, m-a provocat sa dezvălui sursa mea de inspirație si am intrat putin in panica. Nu reușeam sa-mi dau seama ca ma provoacă sa scriu? M-am gândit la mama. Ea chiar a fost la baza formari mele ca adult, contribuind din plin la educația si nevoile mele. M-a susținut si mi-a influențat cursul vieții cu adevarat si sunt sigura nici un mesaj n-ar putea aduce destula apreciere si mulțumire pentru tot ce a facut pentru mine. Apoi m-am gândit la familie, apoi la întâmplări, ca pe final sa ajung sa realizez ca fara mogăldetele mele blonde nu as fi avut niciodata puterea sa ajung aici. Fara pupicii lor de noapte buna, fara energia luată de la ei, fara sa fiu martora la drumul parcurs de ei mâna in mâna, n-as fi avut curajul sa îndrăznesc atat. Asa ca mulțumesc inca o data Nuk pentru cadouri. Ne-am bucurat impreuna de ele, desfacandu-le si mai ales folosindu-le. Cănița de 36 de luni+ e perfecta pentru gradi si de nedespărțit acasa, însă oglinda cu design-ul vintage m-a facut sa ma simt ca intr-un basm cu prințese.

Da, chiar sunt o prințesa care-si trăiește propria poveste, in care binele învinge întotdeauna răul, iar dorințele devin realitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s