Nu exista cuplu fara certuri 

Suntem impreuna de peste 14 ani si avem la activ certuri nenumărate. La prima vedere am putea crede ca noi nu ne potrivim deloc. N-ati vrea sa știți cum decurge o cearta de-a noastra. Bălăcăreala in toată regula. Recunosc cu ușurintă si nu ma tem sa fac public lucrul acesta pentru ca e normal. Acum, cand ne împăcăm e chiar mai simplu, ne pun copiii sa ne cerem scuze unul altuia si recunoaștem rușinosi ca am greșit nu numai in fata noastra dar si in fata lor. Bine macar ca are cine sa ne împace. Asta… Pana data viitoare… .

” Daca ne certam, nu înseamna ca nu ne mai iubim. ” mi-a spus soțul intr-o seara cand stăteam îmbufnata dupa ultima cearta. Mi s-a părut ridicol ce spunea. Cum naiba, sa-ti verși nervii pe mine si in același timp sa ma iubesti? Eu nu inteleg cum vine asta. M-am gândit mult la ce virbele lui si poate ca da, poate are dreptate. Detensionarea sau versatul nadufului sau pe mine nu i-a redus sentimentele. Suprararea trece, timpul ne aduce uitarea, iar noi trebuie sa mergem mai departe. Nu se termina totul cu o cearta. 

Chiar si acolo unde pare ca cei doi se potrivesc perfect unul cu celălalt tot exista ceva neînțelegeri la un moment dat. Vremea e neiertătoare, chiar si cu relațiile. Vine o vreme cand ne vom obișnui atat de tare cu cel de langa noi incat vom înceta sa-l mai tratam cu prioritate. Apare stresul cotidian, lenea de a mai face ceva pentru atentia lui, monotonia, dispare suspansul… Ne călcăm pe nervi, ne reproșam nimicuri, ne ciondănim din te miri ce. Ne amintim de ceva de anul trecut daca nu putem aduce in discuție altceva. Il vrei mai blând, o vrei mai dulce si tot asa.

Ce nu inteleg eu e de ce unii nu recunosc? De ce încearcă sa păstreze niște aparente care nu le fac bine? De ce se mint? De ce se refugiază in cumpăraturi, in băutura, in răutăți, in alte relații? Cat de usor am trece peste neînțelegeri daca le-am discuta fara sa ne atacam. Asa, simplu, sa ne putem spune orice cu siguranța ca cel de langa noi va înțelege. 

Familia întotdeauna sa fie pe primul loc. Indiferent de ce se petrece in interiorul ei trebuie sa avem puterea sa ne apăram cu certidininea ca orice s-ar întâmpla înăuntrul ei vom găsi puterea sa mergem mai departe. Certurile in cuplu sunt doar episoade care zdruncina si pun la încercare legătura dintre cei doi. Cei care se iubesc cu adevarat vor avea putere si înțelepciune si vor contribui impreuna la cel mai frumos va urma. Aceia care stiu cu adevarat unde le e locul vor lupta impreuna de fiecare data. Impreuna! Altfel e de prisos.

4 gânduri despre &8222;Nu exista cuplu fara certuri &8221;

  1. Sincer, ma bucur pentru voi ! Oameni deschisi, sinceri, pot jura ca va iubiti sincer si curat ! Felicitari, bucurii si sanatate alaturi de copii ! ❤
    In orice cuplu exista neintelegeri, atunci iubirea infloreste mai mult 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s