Despre ediția Webstock 2016

Am citit multe articole despre ediția a 9 a a celei mai mari conferințe de social-media. Păreri multe si interesante despre ceea ce s-a discutat înăuntru  asa ca am decis ca eu sa povestesc ce se petrece si in afara. 

In primul rând, sălile au fost pline pana la refuz. Fata de anul trecut, am observat o creștere semnificativă a numărului de participanți si e de apreciat cum organizatorii au facut ca nimeni sa nu se simta in plus suplimentând numărul de scaune. Deși am mai citit articole in care foști participanți se declarau nemulțumiți de modul cum se servesc gustările si prânzul, de îmbulzeala creată, de informațiile oferite in cadrul sesiunilor, eu nu pot susține același lucru. Numărul mare al participanților de anul acesta a facut într-adevăr sa se creeze o oarecare coada la momentul serviri prânzului dar e un lucru normal având in vedere ca toti doreau in același timp, dar totul a fost civilizat, nu s-a îmbulzit lumea, s-a așteptat foarte frumos, iar daca aveai putina rabdare nu era nevoie deloc sa aștepți in rând. Eu am așteptat si am servit un prânz excelent fara sa ma deranjeze ori sa deranjez pe cineva. A fost destul pentru toti, deși nu cred ca pentru asta ne aflam acolo. 

Cat despre informații… le-am găsit pertinente, utile si in număr impresionant. Unele informații le știam de anul trecut pentru ca  nu se schimba lucrurile asa de la an la an. Mi-am si notat la un moment dat. Despre lansarea in premiera in România a noului serviciu 4GTV+ de la Vodafone mai trebuie sa va mentionez? Cam la nivelul acesta au fost sesiunile de la aceasta ediție. 

M-am bucurat sa întâlnesc prieteni de la alte ediții si sa fiu abordată de persoane care ma citesc, fara ca măcar sa stiu acest lucru. De asemenea întâlnirea mămicilor bloggerițe mi-a dat curaj ca data viitoare se las timiditatea de-o parte si sa iau parte mai activ la intalnirile cu ele. Am fost atat de nerăbdătoare sa fiu prezenta la 13.30 in locul stabilit ca nici nu-mi ardea de mâncat, din 5 in 5 minute ma duceam sa vad daca s-au strans. 

Poate va întrebați de ce aleg sa particip la astfel de evenimente? Pentru ca aflu sfaturi pertinente de la oameni trecuți de mult timp prin experiențele de inceput. Pentru ca întotdeauna am avut onoarea sa ma împrietenesc cu persoane extraordinare care ma inspira si ma învața cate ceva. Pentru ca am șansa sa iau contact si chiar sa colaborez cu cele mai importante companii din România si din lume. Si cel mai important lucru, pentru socializarea aia activa, din pauze, de pe hol, in care fiecare vorbește liber, comunica atat de lejer si de natural de zici ca suntem o familie care nu s-a mai vazut de un an, si ne-am strans sa petrecem de sarbatori. Pe mine m-a scos din ritm putin si mi-a dat încredere in forțele proprii. Mulțumesc organizatorilor pentru efortul depus in strângerea laolaltă a atâtor personalități dar si pentru continuitate. O fac de 9 ani si o fac din ce in ce mai bine.

 Felicitări!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s