Am din nou nevoie de voi

Pentru ca mai sunt doar cateva sapatamani pana la cel mai fericiti eveniment pentru mine, am decis sa va anunt si pe voi, pe toti cei care m-au îndemnat sa nu ma opresc aici cu pasiunea mea. Am un mesaj pe care il adresez cu mare drag rudelor, prietenilor dar mai ales celor care ma citesc cu drag si-mi apreciază scrierile.Întotdeauna am crezut ca daca îți dorești ceva cu adevarat si crezi in forțele tale cu toată tăria, mai devreme sau mai tarziu, cu pasiune si determinare, acel lucru se va întâmpla mai devreme sau mai tarziu. Poate am avut de partea mea un ajutor divin, poate astrele s-au aliniat la un moment dat in favoarea mea sau poate pur si simplu mi-am îndeplinit o dorința, cert este ca sunt fericita si am ajuns aici datorită voua, celor care mereu ati crezut in mine si m-ati îndemnat sa merg mai departe cu pasiunea mea. V-am urmat sfaturile, am îndrăznit mai mult, am primit o oferta de nerefuzat din partea unei edituri, iar acum sunt mândra sa va invit sa fiți alaturi de mine la cel mai frumos eveniment din toamna aceasta.

Joi, 17 Noiembrie, începând cu ora 14, la Târgul de carte Gaudeamus Internațional din incinta RomExpo, Pavilion Central, va avea loc lansarea cărții ” Viața perfecta? Poate pe Facebook „. Scrisă in stilul caracteristic autoarei, plină de emoție, dezvăluiri surprinzătoare si 100% adevărate, se prezintă ca o autobiografie usor dramatica. Daca nu ati presupus inca, aceasta carte este semnată de mine si imi doresc din tot sufletul sa fiți prezenți, sa simt încurajarea voastră pentru ca de încurajari si de chipuri cunoscute voi avea nevoie ca sa-mi înfrâng emoțiile. Sa întâlnesc acolo oameni dragi si cunoscuti va fi cel mai potrivit îndemn pentru mine ca am facut un lucru bun. Așadar prieteni apropiați, prieteni îndepărtați si oricine va dori sa fie acolo, va rog sa va notati in agende data de 17 Noiembrie, pentru a putea participa alaturi de mine la aceasta lansare de carte specială. Aceasta moment reprezintă pentru mine un bun prilej de a realiza ca poti ajunge oriunde îți dorești daca asta e ceea ce te face fericit, reprezintă trecerea intr-o noua etapa a vieții dar si dovada clară ca cineva acolo sus ma iubeste.  

Mi-a dat încredere in mine atat cat sa îndrăznesc mai mult, însă nu mi-o iau mare in cap, nu ma cred cea mai grozava, ramân ancorata in realitate, cu picioarele pe pământ. Așadar, Ana, cea pe care o știți, va asteapta la RomExpo sa împărtășească impreuna cu voi bucuria acestei noi experiențe.

14 gânduri despre &8222;Am din nou nevoie de voi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s