Acum 5 ani…

Dragul meu, 
In urma cu 5 ani intram singura si speriata in sala de nașteri bucuroasa ca sarcina ajunsese la termen. Aveam emoții si nici prin cap nu-mi dădea ca viața mea se va schimba din clipa aceea pentru totdeauna. Aveam impresia ca tu bebelușul meu chelios, o sa ramai mult timp de-acum inainte mic si neajutorat. De unde era sa stiu ca anii se vor scurge ca niște secunde? Asa ca trebuie sa fac ceva pentru tine, pentru noi. 

Pentru ca stiu ca nu mai mult pana departe, am decis sa-mi petrec fiecare zi cu tine ca si cum maine n-ar exista. Vreau sa ma joc tine pana la epuizare. Vreau sa fiu Ninjago al tău, super prietenul tau, apărătorul tau, liniștea ta, mângâierea ta. Vreau sa fiu prima persoana pe care o cauți atunci cand nu stii încotro s-o iei ca atunci cand te trezești noaptea sa bei apa. Vreau sa te țin aproape si in același timp sa-ti dau drumul sa descoperi singur. 

Te faci mare si asta nu-mi da pace. E o adevarata bătălie in sufleul meu si in gândurile mele. Cum sa fac sa te păstrez mereu atat de inocent si de sensibil? Curând mirosul tău proaspăt din par si de pe gat o sa dispară si eu n-o sa mai pot simti dulceața lui. Curând o sa înțelegi ce înseamna ” Nu te mai prosti! ” al meu care te necăjește atat de mult cand trebuie sa-ti înfrânezi nascocirile unei minți de copil. Curând n-o sa ma mai ții de mâna in public, n-o sa-mi mai săruți obrazul drept rasplata pentru prăjituri, n-o ma mai numești îngerul tău. De-aia vreau sa te iubesc acum mai mult ca oricand, pentru ca timpul trece nemilos de repede si n-o sa mai am ocazia sa port in brațe sau sa-ti arat lumea. O sa-ti dorești la un moment dat s-o descoperi fara mine si asta ma înfricoșează. 

Poate daca nu erai asa sensibil…

Poate ca daca nu erai asa deștept… Neaa! Tot te-as fi iubit enorm.

Imi pare rau ca in vâltoarea vieții uit uneori cat esti de important in viața mea si cat de binecuvântata ma simt ca esti langa mine. Uit ce ochi mari si sinceri aveai cand te-ai născut. Uit bucuria primilor tai pași in lume, primul te iubesc spus pe neașteptate, prima poezie la gradi, primul zâmbet de bebelus. 

E al cincilea an in care viața mea a căpătat alt sens. Si mai tare decat fericirea sărbătorii acesteia, simt teama asta nesuferită, ca in curând mami va deveni mama.

La multi ani baiat frumos!

Te iubesc nespus de mult!

2 gânduri despre &8222;Acum 5 ani…&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s