Sarbatorile de Crăciun fără copii e ca iarna fără zăpada 

Căci ce gust sa aibă cozonacul dacă nu-l împarți egal la câte doua perechi de mânuțe întinse, aproape arse de nerăbdare sa guste din dulceața lui? Ce bucurie mai mare e pe pământ decât licarirea din ochii unui copil atunci când deschide cadoul mult așteptat chitaind de bucurie? 

Ce Ajun de Crăciun e acela dacă in casa nu se aud tălpi de copil pe pardoseala? Și dacă n-ai cu cine sa pregatesti farfuriuța moșului cu fursecuri și cu paharul de lapte călduț? Ce felicitare mai frumoasa poți primi decât aceea in care Steluțele desenate stângaci alături de inimioare, de un om de zăpada ciudat și un personaj de desen animat s-au îngrămădit toate pe o foaie numai ca sa-ți mulțumească doar pentru ca ești?

Nu zic ca fără copii, n-ar mai fi nimic Funny. Sau ca nu te poți bucura de Crăciun , căci dacă ma gândesc mai bine, parca fără copii e mai liniște și mai putina bătaie de cap. Mai putina mâncare, mai putine cadouri, mai putine lumini și mai multă odihna, mai mult timp pentru voi, mai multă distracție in doi. Și parca se poate trai și fără, dar nu știu pana când? Nu știu și nici nu vreau sa aflu golul din casele celor care iubesc ordinea mai mult decât o ființa umană. Mie îmi place haosul creat de ei, îmi place suspansul, îmi place dezordinea lăsată in urma lor pentru ca așa știu ca au incercat sa descopere, îmi place gălăgia, îmi place sa-i am, sa fie ai mei, sa le văd strălucirea din ochi atunci când zâmbesc.

Celor care au așa ceva le doresc sărbători sănătoase alături de ei. Lumina Nașterii lui Iisus sa le aducă răbdare și putere nesfârșita sa le poată face fata nazurilor și ideilor lor năstrușnice. Sa ne întărească in credință in fiecare zi a anului ce va urma si sa ne aducă numai pace si liniște in suflete. 

Celor care nu au și vor, le doresc ca magia Crăciunului sa aducă in casele lor bucuria unui nou început. Și vouă tuturor, va trimit doar gânduri bune, cu urări de sănătate. Viata sa va scoată in cale numai oameni care sa va motiveze și sa va inspire, pace cu voi și cu toți ai voștri , iubire de oameni și încredere in puterea voastră, pentru ca doar așa visurile voastre vor deveni realitate. 

6 gânduri despre &8222;Sarbatorile de Crăciun fără copii e ca iarna fără zăpada &8221;

Lasă un comentariu