Ei sunt cei care ajuta bloggerii 

Dacă nu ati aflat pana acum, din blog se câștiga binisor, chiar foarte bine, daca ești pasionat, deții câteva ponturi, înveți de la cei buni mereu și nu te opresti din asta niciodată, dacă deții un laptop, iar in cap ai inspirație cât cuprinde. Eu am aflat asta târziu, după ce am început sa scriu pe o platforma gratuită și mai apoi pe domeniu propriu. Nu m-a interesat in prima faza sa câștig bani, ci mai mult sa am un loc in care sa-mi pot exprima gândurile. Și chiar dacă nu am avut nimic atunci când am hotărât ca vreau sa fac asta, in afara de idei multe, tot am reușit sa câștig câte ceva, câteodată și fără sa vreau. Și mi-a prins bine, am început sa vreau sa câștig din ce in ce mai mult, devenind competitiva cu mine însămi in primul rând. Cred ca m-a ajutat foarte mult și faptul ca i-am descoperit pe cei de la Bogalinitiative. O adunătura de oameni frumosi care au intins o mâna de ajutor bloggerilor din România prin organizarea de concursuri și campanii pentru ei. Îmi pare rău ca nu-mi mai amintesc exact cum am aflat despre ei, dar va pot spune ca participarea la concursurile acestora m-a făcut extrem de bogata in inspirație și mai puțin bogata material. Nu cred ca am câștigat ceva important niciodată, poate câteva premii garantate și bineînțeles punctele mult râvnite, dar in schimb mi-am dezvoltat imaginația, am stimulat inspirația prin fel de fel de teme despre care am scris, am pus in practica ideile creative care stăteau sa dea navala și nu găseau momentul propice și mai ales am învățat sa fiu mai buna in ceea ce fac cu fiecare articol inscris. 

Îmi place de altfel și ca îmi pot înscrie articolele de pe telefon ( încă nu mi-am cumpărat laptopul mult dorit),  nu foarte ușor dar se poate, așa ca pentru mine e perfect. Blogalinitiative e locul ideal in care ma pot dezvolta, in care pot comunica și in care ma pot reinventa de fiecare data. M-am bucurat sa-i cunosc și pe cei care au făcut posibil acest lucru pe la conferințele social media și nu mică mi-a fost mirarea sa aflu ca sunt niște tineri frumoși și destepti. 

Sunt mândra ca fac parte din comunitatea acesta. Dacă si tu ai un blog, ești binevenit. O sa găsești aici îndrumare și răspuns prompt la orice nelămurire. O sa vezi, nu-i greu deloc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s