De ce nu ma deranjează V-day? 

Plec grăbită de acasă in fiecare dimineața, mănânc ceva in graba dacă apuc și aproape întotdeauna ajung la birou pe muchie de cuțit. Se întâmpla asta din cauza aglomerației din trafic aș zice, sau din cauza ca tot timpul apar chestii neprevăzute cu copiii care ma fac sa ma abat de la programul inițial. 

Prea grăbiți sa facem bani, prea ocupati sa fim prezenți acolo unde nu e nevoie de noi cu adevărat, suntem intr-o continua fuga din care parca nimic nu ne face sa ne oprim. O zi in care oamenii sărbătoresc iubirea e un prilej foarte bun sa ne oprim din tot și sa celebram îmbrățisarea, alintul, sarutul, prima strângere de mâna, sa ne facem un mic dar. 

Nu ma deranjează nimic ce are de-a face cu dragostea, pentru ca intr-o lume superficiala si rece avem nevoie de cât mai multe astfel de zile. Chiar dacă Sfântul Valentin nu e sfânt ortodox, chiar dacă nu am nevoie de o zi pentru a-mi aminti pe cine iubesc, nu ma deranjează sa declar iubirea intr-o marți in care catolicii celebrează dragostea.

Ma bucur și ma veselesc alături de toți cei care au ales sa sărbătorească o zi a iubirii. Care aleg sa dăruiască o felicitare, o floare, o prăjitura sau pur și simplu o urare. Orice lucru făcut in numele iubirii ma impresionează de fiecare data și ii iubesc pe cei care aleg sa împărtășească cu ceilalți bucuria acestei zile prin postări pe rețelele sociale. Pur și simplu ma face sa zâmbesc, ma înduioșează. 

Traiasca iubirea! 

7 gânduri despre &8222;De ce nu ma deranjează V-day? &8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s