Parisul in Februarie e exact așa cum mi-am imaginat

Parisul in Februarie este exact cum mi-am imaginat, e un oraș lipsit de lumina, tern, dar plin de iubire oriunde te-ai îndrepta. Sa știți ca ziua am văzut un Paris gri, care la prima vedere nu transmite nimic, însă cu cât îl descoperi mai mult cu atât îl iubești mai tare. Turnul, pentru mine e mai mult decât o grămada de fiare puse in așa fel încât sa nu se prăbușească. De ieri a devenit iremediabil, cel puțin simbolul dragostei, locul in care te poți redescoperi, in care ai timp și loc sa reflectezi și mai presus de toate in care te poți reîndrăgosti. O sa va spun și de ce îl percep astfel, începând de ieri. 

Am urcat amândoi pana la ultimul etaj ca sa ni se pună la picioare întregul oraș in toată splendoarea sa și după ce am admirat priveliștea încântătoare ne-am apucat de făcut poze. Și dintr-o data îl văd pe amorezul meu ca începe sa se fâstâceasca și-și roagă pe prietenul cu care venisem sa ne facă poze. Scoate o cutiuta din buzunar, o deschide și îmi întinde inelul de logodna pe care incetasem de mult sa-l mai port, dar și cele doua verighete. Uimita pana peste poate, am rămas fără cuvinte. La fel și el. Nu mi-a spus ce vrea sa facă, nu am vorbit prea multe, dar mi l-a pus pe deget, apoi și verigheta și am început sa radem fericiti vreo cinci minute continuu, după care chiar m-a și întrebat dacă vreau sa fiu soția lui. Sa va mai spun ce am răspuns? Sau nu mai e necesar, pentru ca oricum suntem căsătoriți? 

Am ras de fericire împreuna dar și pentru ca mi-am dat seama de ce el tot timpul era oprit la controalele de verificare din aeroport și de la intrări. Saracul, ce emoții o fi avut pana in Franța. Cred ca de aia a și renunțat sa-și ducă planul la îndeplinire, adică sa ma surprindă de Dragobete, pentru ca nu mai suporta sa se ascundă sau sa fie oprit tot timpul de cei de la securitate. 

Cum am văzut eu gestul? Ca o reînnoire a jurămintelor facute in fata lui Dumnezeu in urma cu noua ani, romantic și drăguț, întărind convingerea mea ca el nu și-a pierdut deloc îndemânarea de a surprinde plăcut atunci când își dorește.

Inelul meu e așa de frumos și eu sunt așa de îndrăgostită… Verigheta mea e perfecta, exact așa cum mi-am dorit, n-o s-o mai dau jos niciodată! Promit, iubitule! 

Te iubesc! 

6 gânduri despre &8222;Parisul in Februarie e exact așa cum mi-am imaginat&8221;

  1. Ce frumos, Ana! Mi s-a facut pielea ca de găină! Sa rămâneți așa mereu! Ce fericit e domnul în poza asta, ce frumos râde! Iar tu, pari ca l-ai manca (de drag, evident) :)). Te pup și ma bucur sa va văd asa!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s