Părinți, educatori, profesori, vi se pregătește ceva 

Niciodată nu sunt suficiente informațiile cu privire la metodele prin care putem rezolva conflictele cu copiii. Tot timpul se gasesc alte și alte metode revoluționare care funcționează, asta depinzând și de caracterul și personalitatea fiecărui copil in parte. Personal, îmi place sa fiu informata, răscolesc tot timpul blogurile de parenting pentru a afla ce funcționează in alte familii, in situații dificile. Uneori aplic, alteori mai cercetez, însă întotdeauna vreau mai mult. Baiatul meu cel mare va împlini anul acesta 6 ani, va trebui sa ne pregătim de școala, va trebui sa facem fata unor noi provocări așa ca trebuie sa știu la ce sa ma aștept. 

Oana Moraru, și Vocea Parintilor pregătesc o serie de ateliere printre care și cel la care am onoarea sa particip, special pentru părinți, învațători și profesori care doresc sa afle metode aplicate, experiențe și cum pot ajuta copiii între 6 și 12 ani. Cu o vasta experiența adunata in zeci de ani de activitate didactica cu diferite grupe de vârsta, Oana Moraru, va răspunde pe parcursul celor 8 ore ale atelierului, la multe întrebări printre care și acestea: 
* Ce nevoi și particularități are fiecare vârsta?

* Cum verific, evaluez sau remediez ce știe, ce face, cine este copilul meu/elevul meu la un moment dat?

* Care este profilul ideal al învățătorului/profesorului?

* Care este rolul familiei?

* Cum arată o relație reușită familie-copil-școala?

* Ce tehnici îl motivează către succes-acasă și la școala?

* Cum apare vocația? Cum descoperim talentul?

Ni se vor expune din plin multe informații teoretice și tehnice, exemple vii, istorisiri adevărate, filmulețe demonstrative care ne vor rămâne ca niște instrumente de lucru acasă și in clasa. 

Fiecare participant primește o brosura suport de curs in care sunt înglobate toate strategiile și trucurile pentru a putea avea copii conectați, motivați și angajați in creșterea proprie.

Așadar, notati, sâmbătă, 25 Martie între orele 09:30-17:00 la Hotel Radisson Blu va avea loc Atelierul aplicat pentru părinți și învățatori. Prețul este de 420 lei (cu reduceri pentru cupluri sau cadre didactice) și include prânzul, pauzele de cafea și suportul de curs. Ultimele 90 de minute vor fi despre întrebările pe care le putem adresa, despre cazuri întâlnite in familiile noastre sau in clasa.
Pentru cei care vor perfecționare continua, dar și o relație ideală cu copilul sau elevul, nu ezitați sa va înscrieți cu un mesaj la voceaparintilor@gmail.com.
Ne vedem acolo! ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s