S-a inventat mâncarea cu notificare 

#mancarecunotificare

Când ai copii și vine vorba de mâncare, mamele, in speța eu, doresc sa le asigure copiilor mâncarea cea mai proaspăta, atent aleasa, ambalata in cele mai sigure condiții. Nu mi-ar plăcea sa cumpăr un produs care a stat prea mult in raft sau care nu a fost depozitat la temperatura optima. Îmi doresc ceea ce e mai bun pentru mine și pentru familia mea.

De aceea vreau sa va spun și vouă ce am descoperit de curând. Este vorba despre, o eticheta inteligenta cu calorimetru termic care notifica dacă produsul este depozitat la temperatura optima. Aceasta eticheta am întâlnit-o, la Salamurile Semenic Extra de la compania Caroli. Ce face aceasta eticheta atât de specială? Va dumiresc imediat. Toate produsele de acest gen ar trebui depozitate la o temperatura cuprinsă între 2-8 grade C. Eticheta cu cadranul acesta termosensibil al acestor produse își schimba culoarea in funcție de temperatura produsului: 

* sub 8 grade C are culoarea verde.

* peste 8 grade C începe sa se coloreze in galben, ceea ce înseamnă ca produsul trebuie amplasat sub temperatura de 8 grade C.

Si mai grozav este ca acestea eticheta nu creste prețul produsului, ci a apărut doar ca urmare a grijii fata de consumator a companiei dar si ca urmare a cercetării continue in privința dezvoltării a altor și altor produse inovative de calitate. Dacă doriți sa aflați mai multe despre aceasta inovatie puteți intra pe #mancarecunotificare. Aici veți găsi mai multe informații dar și răspunsul la câteva întrebări legate de acesta eticheta inteligenta.

Se monitorizează continuu întreg lanțul frigorific al alimentelor. De la producția și ambalarea in fabrica din Pitești (de pe zona mea) continua cu depozitele din țara, cu transportul in mașini frigorifice proprii pana la verificare vitrinelor frigorifice ale magazinelor partenere. 

M-am bucurat sa văd ca un producător se gândește la binele consumatorului dar si ca se investește in așa ceva fără costuri suplimentare imputate clienților. Mai rar întâlnim un interes atât de crescut fata de satisfacția clienților.

Salut inițiativa calorimetrului termic și consum cu mai mare încredere atunci când am posibilitatea de a alege informat.

Un gând despre &8222;S-a inventat mâncarea cu notificare &8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s