Acum trei ani fix s-a închis cercul iubirii 

In urma cu trei ani la ora asta, eram in sala post operatorie dardaind de frig cu 4 așternuturi pe mine. Punga de gheata și săculețul cu nisip apăsau burta proaspăt tăiată făcând misiunea și mai dificila. Țin minte ca treptat am început sa ma încălzesc in momentul in care soțul a început sa-mi arate poze cu omulețul abia născut. Ma uitam la poze cu așa mulțumire sufleteasca de parca atunci îl vedeam pentru prima data. Aveam impresia ca l-am mai născut încă o data pe cel mare, de aceea am și ales poza aceasta cu voi doi la naștere.  Semănarea era izbitoare, mi-era greu sa cred ca nu e același copil. Reușisem și de data asta. Nu mai știu exact dacă atunci sau când l-am atins prima data, sau atunci când i-am auzit pentru prima data vocea, mi-am dat seama ca puiul meu frumos avea sa vina in viețile noastre nu ca o îngreunare ci ca o binecuvântare, de aceea îmi place sa spun spun ca el e un copil curcubeu. M-am rugat dinainte sa l-am, sa fie mâncăcios și acum rămân perplexă când manaca câte 9 perișoare și când adoarme cu castronelul de gustări lângă pat. 

Am vrut sa fie dolofan și acum ma dor mâinile când e in brațele mele din dormitor pana in sufragerie. 

Am vrut sa fie vesel și iubitor și de dimineața m-a trezit cu un pupic și cu 2 întrebări? ” Eu sunt bebelus? „, „Tu ma iubesti? ” 

Nu știu cum de au trecut așa repede 3 ani?Am scris aici despre prima lui aniversare.  Nu știu cum am scos-o la capăt dar bănuiesc ca zâmbetul permanent tatuat pe fata lui si in inima mea m-a ajutat destul de mult. La fel si îmbrățișările lui călduroase sau cuvintele pocite. 

Îți mulțumesc minunea noastră pentru toată veselia pe care o emani. Poate ca ești așa de fericit tot timpul pentru ca te-ai născut de ziua fericirii despre care am mai scris anul trecut  aici. Esti binecuvântarea noastră, iar fără tine nu aș fi aflat niciodată ca sa am încă un copil a înseamnat sa multiplic iubirea, ci nu sa o împart. 

Acum îmi pare rău ca nu te-am ascultat, ca ar fi trebuit sa-ți fac tortul cu un fier de călcat pe el, așa cum ai cerut. Mi-a fost rusine sa comand așa ceva la cofetărie, recunosc. O sa încerc ca de azi înainte sa conteze mai mult dorințele tale. 

Acum 3 ani fix s-a închis cercul iubirii, când am aflat ca tot ce am mai de preț in viața mea e lângă mine de acum. Cu tine lângă noi suntem întregi, tu ai completat familia și m-ai întregit ca femeie. 

Te iubesc mult mami, mereu o sa o fac, sa nu ma mai intrebi așa des ca nu ma răzgândesc. 

4 gânduri despre &8222;Acum trei ani fix s-a închis cercul iubirii &8221;

Lasă un comentariu