Școala de bloggeri 

O inițiativa a Anei și a Laviniei, școala de bloggeri,  de weekend (norocul meu) , s-a dovedit a fi extrem de potrivită, creată special pentru bloggeri părinți care vor sa învețe sa facă si bani din blog, pentru cei care vor sa depășească barierele pasiunii de a scrie. Nu știu cum au reușit sa adune la un loc atâția oameni minunați, care sa împărtășească dinexperiienta lor și sa ofere sfaturi prețioase gratis. nu știu cum pot găsi locuri atâtea faine care sa găzduiască Întâlnirile nostre simple deasupra sa mai plecam acasă și cu câte un cadou de testat. 

Ediția de sâmbătă a fost despre Marketing in Blogging, am învățat printre multe altele și cum sa punem un banner pe site. A avut loc la Apollo Barul, o locație pe cât de inedită, pe atât de fermecătoare. Nu o sa intru in detalii, pentru ca nu-mi place sa dau din casa, mai bine veniți și voi sa va convingeți. Vreau, însă, sa fac cunoscuta comunitatea frumoasa care s-a închegat. Când am venit la prima ediție, nu cunksteam pe nimeni și asta nu m-a împiedicat sa particip. Am zis ca merg și eu sa văd cum e. Atunci m-am împrietenit cu cineva, a doua oară, cu altcineva și tot așa. Acum vorbesc cu din ce in ce mai multe persoane, de parca ne cunoaștem dintotdeauna. 

Am învățat sa scriu corect, sa urmăresc anumiți pași când o fac, sa abordez subiecte sensibile și sa scriu exact așa cum as povesti unei prietene. Stilul acesta mi se potrivește, ma regăsesc total in scrierile care emoționează, chiar dacă nu par genul la prima vedere. De asemenea am aflat ca exista o micuța companie românească la început de drum cu produse din ingrediente 100% naturale. Se numește Skin Novels și o sa revin cu detalii cât mai curând despre ea. Deocamdată testez. 

Ma bucur mult ca sunt in comunitatea aceasta frumoasa de la care am „furat” multe. Ma simt acceptata chiar dacă sunt la început și simt ca nu am încă nici avantul și nici experinta lor. Eu o fac încet, in stilul meu și ador sa merg sa ascult idei și experiențele invitaților. 

Am ajuns deja la ediția a V-a și sper la cât mai multe. E relaxarea mea de Weekend, acum abia aștept următoarea întâlnire. 

5 gânduri despre &8222;Școala de bloggeri &8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s