Mickey și Piloții de curse – Serial nou la Disney Junior 

Când primul născut se apropia de vârsta de 2 ani, am fost nevoiți sa începem sa ne interesam de amenajarea propriei camere, mai ales ca in burtica mișca nerăbdător frățiorul.

Am încercat atunci sa-i facem pe plac, sa-i organizam spațiul astfel încât sa-i placa sa-și petreacă timpul acolo și mai ales sa doarmă. A cerut dulap alb, cutii cu jucării asortate și bineînțeles pereți pictați. Noi cred ca eram mai incantați decât el de amenajarea camerei, astfel încât am făcut tot ce ne-a stat in putința și încă puțin, numai sa-i placa copilului.

Am adus pe cineva talentat sa se ocupe de pictura, iar prințișorului i-a revenit misiunea de a alege tema. Nu a fost o decizie foarte grea, aproape intr-o secunda a spus sus și răspicat Mickey Mouse. Desenele lui preferate, personajul cu care se compara și se aseamănă in fiecare joc, cel mai tare șoricel a poposit in camera lui mândru alături de prietena lui Minney, in mașina. Și asta nu a fost tot, a vrut sa-l aibă și pe Pluto cu căsuța lui cu tot, l-am făcut și pe Pluto și încă o data pe Mickey și așa ca de la o scena am ajuns sa personificam un perete întreg. Daca va uitați bine la poza a avut și foarte mare grija de el, a încercat chiar sa-l șteargă cu șervețel umed atunci când i s-a părut lui ca e murdar (pata aia întinsa de pe burta lui Pluto de acolo i se trage).

Nu s-a plictisit încă de el

In fiecare seara se uita la figura vesela a lui Mickey și își spun noapte buna. Nu s-a speriat niciodată, doarme de la 2 ani singur, acum și cu frățiorul lui in patul de jos și cred ca faptul ca personajele Disney sunt cele pe care le vede prima data când se trezește ii da o stare de buna dispoziție încă de la prima ora a zilei. 

Serial nou cu personajele lor preferate

Acum trebuie sa-i anunț pe puiuți,  dar si pe voi, ca pe data de 22 Aprilie la ora 10.30, va începe pe canalul Disney Junior un nou serial care se numește Mickey și Piloții de curse.

Serialul va aborda teme de prietenie, umor, lucru in echipa, toate adunate intr-o mulțime de întâmplări care mai de care mai captivante. Și asta nu e tot, Minnie și Daisy au si ele afacerea lor numita Ajutoarele Abile. Acestea pot da o mâna de ajutor, pot salva o pisica dintr-un copac, pot recupera bijuterii pierdute prin canalizările Parisului sau pur și simplu ne pot face sa radem in hohote. 

Parca ii și văd adunați cu scăunelele in fata televizorului. Nu primesc prea des acces la tv dar pe 22 Aprilie vor primi pentru ca știu ca se vor bucura foarte tare. 

Ii las la televizor?

Nu mi-e teama de influența televizorului pentru ca știu ca Disney are programe care au la baza o programa educațională cu diferite arii de dezvoltare ale copilului, emoțională, fizica, socială și cognitivă. Stimulează de asemenea abilitatile de gândire, etice și creative. Curiozitatea și bucuria descoperirii sunt elemente centrale in seriale măsura ce Mickey și prietenii săi explorează diferite tari, culturi și tradiții in aventurile lor, așadar e absolut safe pentru preșcolarii noștri. 

Nu uitați, pe 22 Aprilie haideți sa le facem o bucurie copiilor și sa le prezentam noul serial Mickey și Piloții de curse.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s