La concursuri nu suntem cei mai buni, dar au o șansa copiii voștri 


Aproape in fiecare zi, la noi in casa se desenează. Din mânuțele lor micuțe ies fel de fel de povesti, de întâmplări, care mai de care mai interesante. Băiatul cel mare are o imaginație fantastica. Nori furioși, soare zambitor care ii calmează, comori, pirați, bărci, submarine, toate prind viața pe planșa lui. Așa ca am decis sa mergem la un concurs. 

Era prilejul perfect sa petrecem timp doar noi trei, fără fratele mai mic care atrage atenția tuturor, sa socializeze și sa facă ce-i place lui cel mai mult. 

Liviana Tane, cea super răbdătoare, a avut grija de ei, timp de o ora, la un atelier de storytelling, la care ar fi trebuit sa deseneze o poveste. Super simplu, face asta aproape in fiecare zi. 

Ei, bine, in ziua fatidică, peste o ora primesc informația de la tati ca el nu a desenat nimic. Am mers la el și l-am încurajat sa deseneze, ceva, orice. N-am pus presiune pe el, i-am șoptit doar ca face o treaba grozava și a fost de-ajuns. Era foarte influențat de ceilalti copii de pe lângă el, se oprea la fiecare 10 secunde sa asculte ce vorbesc și sa se uite cum procedează ei. Era emotiv și ma cauta cu privirea des, avea nevoie de mine. 
Mi s-a părut extraordinara nevoia lui de iubire in momentul acela, de acceptare și de ajutorare. Am rămas lângă el pana la final. Nu era important sa facă o lucrare nemaipomenita, era important sa se simtă bine cu el însuși și sa se distreze. Faptul ca participa la un așa eveniment important era de ajuns pentru mine. 

Aici, însă era vorba și despre un concurs, Atelierele Imaginației CN, inițiat de cei de la Cartoon Networks. A desenat frumos pana la urma, a făcut cea mai frumoasa poveste pentru mine, dar nu cred ca e cea mai buna pentru juriu. Am plecat acasă cu experinta primului concurs și nu numai, pentru ca peste o sapatamana a recunoscut in parc, unul dintre ceilalți copii participanți, deci socializarea a fost cu folos. 

Vestea buna e ca pot avea o șansa copiii voștri talentați. 

Pe următorul site veți găsi informațiile necesare pentru participare și tot acolo puteți urca lucrările micuților voștri :http://imaginationstudios.cartoonnetwork.ro. Se va premia câte o lucrare câștigătoare pentru fiecare din cele trei categorii, desen, scenariu sau animație. Marii câștigători ai celor trei categorii vor primii cate o tableta grafica dar și alte premii Cartoon Network. Mai aveți timp pana pe 2 Iulie. 

Succes tuturor copiilor!
P.S: cum se vede și in poza, in ziua aia, ne-am distrat toți trei. Not! 😂

2 gânduri despre &8222;La concursuri nu suntem cei mai buni, dar au o șansa copiii voștri &8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s