Ce am mai învățat la DPT13

Sâmbăta trecută am luat parte la a 13 ediție a Digital Parents Talks.

Acest proiect al Anei și al Laviniei, care a strâns pana acum peste 400 de membri in comunitate, se dovedește cu fiecare ediție că dacă îți dorești cu adevărat, se poate.

Am venit cu toată familia, chiar dacă in sala am fost doar eu. Nu pot pleca așa departe fără ei. Și așa ne petrecem puțin timp împreuna.

Îmi pare foarte rău ca nu am putut rămâne până la sfârșitul dezbaterilor. Copiii ma așteptau afara nerăbdători, am fost nevoită sa plec. Am participat doar la prima parte, dar mi-a fost suficient.

Ana Nicolescu, o prezenta blândă și foarte captivantă ne-a vorbit despre cum sa ne prezentăm brandurilor.

Am avut momente de introspecție când am fost nevoiți să răspundem câtorva întrebări.

De ce scriu?

De nevoie. Am nevoie sa scriu. E o necesitate de care am devenit dependentă. Îmi place să aștern rânduri pe blog pentru că simt că am ceva de spus. Sunt persoane care ma încurajează frecvent să scriu. Care apreciază sinceritatea și adevarul cuvintelor mele. Care se regăsesc și apreciază stilul in care scriu. Am intrat într-o horă in care trebuie să joc, iar eu iubesc să joc.

De ce vreau sa scriu public?

Aș putea scrie într-un jurnal, fără să fie nevoie să ma citească mii de persoane.

Pentru că îmi place să socializez. Așa am avut șansa să cunosc oameni minunați de la care am avut ce să învăț. Unii m-au ajutat, alții mi-au arătat unde greșesc, iar alții m-au inspirat.

Cine sunt eu in mediul online?

Sunt o mama sinceră, care scrie și atunci când lucrurile nu sunt în regula. Care nu se ferește de adevăr, care nu renunța ușor și care are ceva de spus. Nu vreau popularitate, vreau doar să ajut. Online am legat prietenii durabile și am inspirat mame in aceeași situație ca și mine.

De ce ne dorim un brand?

Nu știu dacă îmi doresc asta. Deși ar fi bucuria oricărui blogger, brandul Annazidezi, nu exista încă. Sunt doar o persoană care nu vrea să dovedească nimic nimănui. Care nici măcar nu vrea să facă bani. Care atunci când simte ca nu se potrivește cerințelor unui client, refuză cu ușurintă. Și totuși sunt cunoscută, mai mult decât realizez acum. Oamenii ma urmăresc și ma citesc. Ma opresc pe stradă și îmi oferă cadouri sau ma felicită pentru cartea pe care mi-au citit-o și ma încurajează. Poate nu sunt un brand încă, dar cu siguranța spre asta ma îndrept.

Am plecat cu multe gânduri de acolo. Și mi-am promis că o să ma ocup serios de blog, după vacanța. O să investesc și o să îmi respect cititorii, prezentându-ma in fața lor așa cum se cuvine.

Digital Parents Talks 13 mi-a fost de folos. N-am poza de grup la final, dar data viitoare sper sa rămân până la sfârșit. ❤️

P.S: Poza arată fața mea de concentrata asupra discuției, chiar dacă pare mai mult a supărată. 😜

Sponsorii acestei ediții:

Lidl

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Cofetăria Flavours, Philips

Foto: Mihai Răitaru

9 gânduri despre &8222;Ce am mai învățat la DPT13&8221;

Lasă un comentariu