Dacă n-ai fost in Grecia sau in Italia, nu înseamnă că vara ta a fost nasoala

Dacă n-ai fost în Santorini sau în Mikonos și nu ți-ai făcut poze intr-o piscina pe acoperișul unui hotel, nu înseamnă că vara ta a fost nasoală.

Dacă n-ai călătorit sute de mile doar pentru o nenorocita de poză postata doar ca să vadă rivala ta pe unde te-ai plimbat cu familia, nu înseamnă că ești nefericită.

Fericirea din pozele lor, nu înseamnă nefericirea ta. Poate ei au zâmbit doar la poză, nu cu adevărat. Poate fericirea lor a durat doar cât au apăsat butonul de la cameră.

Verile cu adevărat frumoase sunt cele in care ai fost cu oamenii care te înțeleg și cu care ai râs. Nu cele in care ai vânat atenție. Vara aia mișto e aia în care ai avut distracția vieții tale de care îți amintești zâmbind. Indiferent că ai fost cu cortul la munte sau în Italia pe o insulă exclusivistă.

E ok doar atunci când ce faci te face fericit pe tine cu adevărat. Nu atunci când cauți să imiți. Ce iubești tu, te face unic. Nu căuta fericirea în ce fac alții sau în ce e la modă. Mergi desculț pe ulița de la țara și ai sa vezi ce sentiment unic te va încerca. Răcorește-te cu respirația proaspăta a unei dimineți oarecare și încerca să vezi frumosul de lângă tine. Căci fericirea adevărată e lângă tine și doar tu o poți aduce în viața ta. Ea nu se afla la sute de km depărtare, ci chiar lângă tine. În faptele tale, în deciziile pe care le ei și în curajul cu care trăiești viața.

Vara ta a fost grozavă, așa cum ai trăit-o tu, nu cum se așteptau alții s-o trăiești. Vara asta e a ta pentru că niciodată nu ai mai trăit alta la fel. Pentru că ești viu și respiri. Pentru că așa cum a fost, ceva te-a făcut fericit la un moment dat.

Și nu căuta momentul potrivit departe de casa ta. Nu aștepta până mâine. Fă azi ce ai vrut sa faci mereu și fă vara asta cea mai tare vară din viața ta.

5 gânduri despre &8222;Dacă n-ai fost in Grecia sau in Italia, nu înseamnă că vara ta a fost nasoala&8221;

  1. Important este sa ne simtim bine, oriunde am merge.
    Degeaba mergi in tari precum Grecia și Italia daca fugi de colo-colo, esti stresata si nu ai timp de nimic, aia nu e vacanta si in nici un caz nu asa sărbătorești vara.
    O duminică frumoasa!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s