Toată lumea poartă negru?

Toată lumea poartă negru?

Pentru că am observat o adevărată isterie generală cu negru ăsta.

Sunt fan petreceri, nu trebuie să vă mai spun, știți deja. Când merg în oraș, la orice petrecere, mai mult de 80% din persoane poartă culoarea negru. Când intru în încăpere am impresia că e doliu național. Sau că am ajuns la o petrecere tristă, nu dau numele petrecerii, vă prindeți singuri.

Așa lipsă de inspirație n-am mai pomenit. Știu, negru e comod e o culoare clasică, merge cu orice, dar e așa banal…. Oare ce-o fi zicând roșul, galbenul, coraiul? Ele nu mai sunt culori? De ce atâta ponoseala? De ce atâta lipsă de inspirație? De ce atâta dramă? Oare chiar slăbește pe cât se spune negru? Eu zic că in unele cazuri mai mult atrage atenția decât să o diminue.

N-am nimic cu rochiile negre sau cu pantalonii negri. Sunt chiar potrivite în unele situații, dar când intri intr-o încăpere și mai mult de jumătate din femei si chiar bărbați poartă negru îți pui un semn de întrebare. Oare e o petrecere?

Acum, spuneți-mi voi. Mi se pare doar mie sau chiar se face exces de negru?

P.S: asta nu înseamnă că eu nu port negru. Nu am uniformă neagră, dar cred ca am și eu vreo două rochii negre. Era doar o constatare.

6 gânduri despre &8222;Toată lumea poartă negru?&8221;

 1. S-ar putea să fie în exces.
  Mă gândesc ce culori au rochiile mele și realizez că în mare sunt culori închise. Predomină negru, grena, bleumarin, albastru.
  Apoi mă întreb oare de ce port eu atât negru? Recunosc ca nu e negru simplu, am câteva rochii cu broderie colorată. Și altele cu croială îndrăzneață. Cu toate acestea, cred că eu aleg negru din comoditate. Însă la capitolul pantofi și clutchuri nu mai aleg pe același principiu. Am un întreg curcubeu. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

   1. Din fericire, ca oameni suntem toți diferiți. Mă gândesc că e mai important să ne simțim bine cu noi înșine, cu corpul nostru și cu ce alegem să îmbrăcăm.
    Însă la mine e foarte clară regula cu purtatul negrului la petreceri de nuntă. Nici negru, nici alb. 🙃

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s