Votul nostru e viitorul lor

Copiii noștri sunt viitorul. Generațiile următoare sunt curajoase, ies în stradă, nu se lasă pacăliți, cred în adevăr și urăsc minciuna la fel cum ar trebui să facă toți oamenii educați. În copii ne stă nădejdea, viitorul e al lor.

Eu merg la vot pentru ei. Merg la vot pentru ca viitorul copiilor mei să fie mai bun dacă vor decide să rămână în România. Pentru ei aș face orice, la fel ca voi părinți responsabili. O să-i iau cu mine și o să le arăt că noi suntem oameni cărora le pasă. Nu-i lăsăm pe alții să decidă pentru noi. Cu cât suntem mai mulți cu atât puterea noastră e mai mare.

Azi am mers în parc cu trotinetele, iar la trotinetele lor atârna tricolorul României. Așa au simțit ei, să le fluture steagul țării si la joacă. Eu vrea să le fluture steagul în simțiri mereu. Când toți pleacă, ei să aibă pentru ce rămâne aici. Să muncească cinstit și să fie fericiți cu alegerile lor.

Mâine mergem împreuna și tot împreuna o să punem ștampila pe vot. O să le spun ce înseamnă și o să le spun de ce o facem. La ei mă gândesc când mă rog, la ei mă gândesc când o să aleg să votez.

Sper să fim cât mai mulți de data asta.

#dedataastavotez

#YesLaVot

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s