În Argeș nu se dansează, vai de păcatele mele

În Argeș nu se dansează. E lege dată, fraților.

Săptămâna trecută am fost la petrecere. Lucrurile sunt clare. Localurile se închid la ora 22 în timpul săptămânii, la la ora 23 în weekend.

Eu, petrecăreață de meserie, de cand am auzit noile reguli, mă cert în gând că m-am născut în gând în județul greșit. La noi se poartă mască obligatoriu și pe stradă. Vai de păcatele mele. Am un coș în barbă de toată frumusețea. O port la serviciu vreo 8-9 ore in combinație cu manusi de plastic și apoi dacă mai vreau să stau și eu pe afară, tot așa, cu mască. Pff, la 38 de grade e vis. Dar legea e lege și o respectăm ca să ne protejăm pe noi și pe cei dragi.

Dar ce mă fac la party?

Adică la party la un polițist. Care respecta legea nene, nu așa. Toți au venit cu măști. Cum altfel? Distanțarea socială a fost în limitele alea de sus, cele mai limite. Au fost și copii, dar soțul meu e cel mai panicat de pe pământ. Nu a fost de acord să-i luăm și noi. 😔

Ei, nu-i nimic. Ne descurcam și singuri. 😜

Ca mă tot întreba lumea cât mi-a luat să mă pregătesc. Cred că s-au gândit că eu doar asta fac. Mă moțez și mă gătesc.

Și le zic aici cum sta treaba.

Păi, m-am trezit la 6 jumate de dimineață. Până la ora 11 când trebuia să merg să machiez o prietenă, era mâncarea gata. Și ora de sport aferentă, desigur. Ciorbă și felul doi pentru mușterii mei.

Am venit repede acasă și am culcat copiii la prânz. Erau deja mâncați când am venit. M-a salvat tatăl lor aici.

Apoi i-am dus la țară. M-am chinuit să îmi Iu rochia aia strâmtă pe mine și să par și eu cât mai tânără și fit.

Aveam un chef de dans, de mamă, mamă. Da’ cu cine? Nu l-am putut urni de la masă pe domnul soț. Nu e voie și nu e voie. Am încercat eu cu de toate. Că știi suntem căsătoriți și dacă dansăm doar noi, e voie. I-am zis ca am discutat cu ceilalati și ne lasă. N-a mers, nimic n-a mers cu el. Dar a fost frumos. Mi-a făcut poze multe și l-am iertat. La final, adică la 11 noaptea, simteam că mai trebuie să fac ceva. Era prea devreme să mă duc acasă. Mai ales că băieții erau plecați. M-a mai dat o tură cu mașina să nu plec chiar amărâtă și aia a fost. Dar lasă, că plec eu la mare și acolo ai voie să dansezi. 😊

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s