7 ani de Annazidezi

7 ani de Annazidezi, 7 ani de bucurii. ­čśŐ

Annazidezi.com a fost cel mai bun prieten al meu. T─âcut, a f─âcut bine f─âr─â s─â fac─â prea multe.

Mi-a permis s─â ├«l folosesc pentru s─ân─âtatea mea mental─â. Am cunoscut oameni importan╚Ťi, de la care am ├«nv─â╚Ťat doar fiind ├«n preajma lor. M-am vindecat ╚Öi am crescut doar datorit─â cuvintelor a╚Öternute aici.

Mi-am ├«nsu╚Öit cu ├«ncredere tot ceva scris aici. La un moment dat au existat oameni deranja╚Ťi de ceea ce am scris. Au intervenit prin cuno╚Ötin╚Ťe s─â-mi cear─â s─â ╚Öterg. Nu am ╚Öters. Nu dau ├«napoi c├ónd am dreptate. P├ón─â la urm─â nu e un site de ╚Ötiri, e doar un blog care ├«nsumeaz─â g├ónduri ╚Öi p─âreri personale. Dac─â nu e╚Öti de acord, f─â ╚Öi tu un blog ╚Öi scrie acolo opinia ta. Nu to╚Ťi au fost de acord cu el.

Mul╚Ťi au fost ├«mpotriva lui. Mi-au zis c─â la ce ajut─â s─â scriu vrute ╚Öi nevrute? Uite c─â ajut─â. ├Ämi permite s─â m─â descarc. E o pasiune, a╚Öa cum la unii e s─â c├ónte, s─â g─âteasc─â, s─â fac─â sport. La mine e s─â scriu.

În ultima perioadă nu am mai scris atât de des. Se scrie prea mult și de multe ori prost. De oameni care habar nu au ce spun. Dar sunt formatori de opinii. Nu sunt de acord cu propaganda asta în care se acuză românii care ajută ucrainieni.

Rom├ónii care ajut─â sunt aceea╚Öi care au ajutat ╚Öi rom├ónii, care doneaz─â 2 ÔéČ pentru spitale ridicate din dona╚Ťii. Sunt aceea╚Öi care trimit pachete s─âracilor, care ajut─â b─âtr├ónii ╚Öi le construiesc case sinistra╚Ťilor.

Restul comentacilor sunt ni╚Öte persoane cu gura mare ╚Öi slobod─â, care ur─âsc tot, chiar ╚Öi pe ei. Care n-au contribuit cu nimic la ╚Ťara asta ca s─â mearg─â bine, n-au pl─âtit taxe, n-au lucrat legal ╚Öi a╚Öa mai departe. Cu alte cuvinte fac umbr─â p─âm├óntului degeaba.

Eu v─âd lucrurile altfel. Agresiunea Rusiei a adus unitate ├«n popoare. A ridicat diploma╚Ťia la alt nivel ╚Öi a ar─âtat c─â r─âzboiul nu aduce nimic bun. ╚śi nici propaganda asta pe care o ╚Ťin unii nu aduce nimic bun. Rom├ónia, o ╚Ťar─â s─ârac─â e l─âudat─â ├«n cele mai importante ziare din lume pentru solidaritatea de care a dat dovad─â. Umanitatea rom├ónilor e recunoscut─â peste tot. Imaginea ├«n lume a ╚Ť─ârii noastre str─âluce╚Öte ╚Öi nu sunt de acord ca o ╚Öleaht─â de neaveni╚Ťi, locuitori ai ╚Ť─ârii s─â o murd─âreasc─â. Sunt m├óndr─â c─â sunt rom├ónc─â. C─â putem ajuta oameni r─âni╚Ťi, oameni care ╚Öi-au l─âsat munca de o via╚Ť─â ne╚Ötiind dac─â se vor mai ├«ntoarce acas─â vreodat─â. Sau dac─â va mai r─âm├óne ceva din casa lor. Da, sunt ╚Öi oameni boga╚Ťi care vin ├«n tranzit la noi. Ca a╚Öa sunt societ─â╚Ťile, formate ╚Öi din boga╚Ťi ╚Öi din s─âraci, nu e ceva de nemai├«nt├ólnit. ├Än fine, a╚Öa sunt unii, nu fac nimic ╚Öi cer multe.

La mul╚Ťi ani, drag─â blogule! S─â ├«mi tr─âie╚Öti ╚Öi s─â m─â aju╚Ťi s─â spun adev─ârul meu, a╚Öa cum ai f─âcut-o ╚Öi p├ón─â acum. ÔŁĄ´ŞĆ

8 g├ónduri despre &8222;7 ani de Annazidezi&8221;

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile cerute sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s