Despre mine

  

   Sunt Neacsu Ana Camelia, am 31 de ani, multă pofta de povestit si multe binecuvântări in viața. 

Nu demult, mi-am descoperit pasiunea pentru povestit in scris. Imi vine inspirația pe moment, scriu repede sa nu ramân fara idei. O fac cel mai adesea noaptea căci noaptea s-a dovedit a fi cel mai bun sfetnic și pentru mine.

Scriu sincer, despre mine, despre multe, chiar si ce n-ar trebui. Caut o cale de comunicare prin expunerea întâmplărilor din viața mea, dar si un mod de a ma relaxa. 

Blogul mi-a deschis uși multe si mi-a redat încrederea in forțele proprii. Totodata, mi-a îndeplinit multe visuri, continuând sa o faca  spre bucuria mea. Poate cel mai de seama lucru apărut in urma descoperirii pasiunii de a scrie a fost lansarea primei cărți numita ” Viața perfecta? Poate pe Facebook „. Cartea a fost neașteptat de bine primită de cei care o așteptau și de uimitor de multe persoane necunoscute ceea ce ma bucura extraordinar de tare. Deși aceasta nu e deloc un lucru neînsemnat in viața mea, totuși, cea mai mare realizare rămân băieții mei năzdrăvani care-mi bucura sufletul in fiecare zi, iar faptul ca prin ei am reușit sa cunosc sentimentul matern m-a făcut mai umană și mai conștientă ca niciodată.

Pentru orice propunere, îndemn, încurajare, sugestie sau idee îmi puteți scrie oricând la adresa de e-mail georgescu_ana16@yahoo.com. 

Încurajările si comentariile pozitive de susținere m-au facut sa cred ca fac treaba buna aici, de aceea va astept si pe pagina de Facebook a blogului sa o faceti cu un Like.

Reclame

19 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Liebster Award Nomination | C'est moi, Alina!
 2. cestmoialinaldt
  iul. 31, 2015 @ 15:58:14

  Buna Anna, te-am nominalizat la Liebster Award 🙂 Enjoy! Vezi regulile aici https://cestmoialina.wordpress.com/2015/07/31/liebster-award-nomination/

  Apreciază

  Răspunde

 3. Mami
  oct. 07, 2015 @ 11:19:11

  Buna! Eu tocmai am aterizat pe blogul tau 🙂 imi place ce scrii. Mult succes!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 4. Ileana
  ian. 26, 2016 @ 10:53:24  Te pretuiesc pentru ca imi intri direct in inima , bajbaind prin bezna neputintei mele, si scoti la lumina doar acele mici comori ale sufletului pe care nimeni altcineva nu le-a cautat atat de departe…
  I appreciate because I go to the heart, groping through the darkness of my helplessness, and bring out those little treasures of the soul just that nobody else has looked so far away …


  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 5. Andreea
  feb. 23, 2016 @ 06:42:09

  Asa este!! Ai un suflet curat si plin de iubire! Te pup :*

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 6. Diana Radu
  feb. 23, 2016 @ 14:01:20

  De câte ori să îţi mai spun că eşti superbă? 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 7. Dorin Catanea
  aug. 03, 2016 @ 10:57:34

  Aceleasi sentimente le simt si traiesc si eu.Sunt vecin de comuna cu tine,iar traseul Negresti-Dobresti,unde mi-am petrecut adolescenta(Caminul Cultural,unde cinta fanfara),il parcurg si acum ,aproape zilnic.Revazind peisajele care,la tinerete ptr.mine erau unice,simt ca ma reintorc la virsta adolescentului ratacit in neinteleasa iubire(am avut o prietena in Dobresti).Admir ca si tine,oamenii care m-au format,parintii care m-au educat si,prietenii,pe care si acum ii mai am.
  Ma bucur sincer ca mai sunt caractere ca al tau.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

 8. Câteva gânduri dintr-o mie!
  mai 06, 2017 @ 13:24:18

  Si eu vreau sa scriu o carte într-o zi. Sper să si reusesc. Felicitări că ai reusit acest lucru.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: