Sunt Neacsu Ana Camelia, am 31 de ani, multă pofta de povestit si multe binecuvântări in viața. 

Nu demult, mi-am descoperit pasiunea pentru povestit in scris. Imi vine inspirația pe moment, scriu repede sa nu ramân fara idei. O fac cel mai adesea noaptea căci noaptea s-a dovedit a fi cel mai bun sfetnic și pentru mine.

Scriu sincer, despre mine, despre realitatea mea. Îmi place viața de familie cu toate provocările ei. Călătoresc, în cuplul dar și cu copiii. Gătesc cu drag, fac sport, muncesc și am multe proiecte pe care sper le îndeplinesc cât mai repede.

Blogul mi-a deschis uși multe si mi-a redat încrederea in forțele proprii. Totodata, mi-a îndeplinit multe visuri, continuând sa o faca  spre bucuria mea. Poate cel mai de seama lucru apărut in urma descoperirii pasiunii de a scrie a fost lansarea primei cărți numita ” Viața perfecta? Poate pe Facebook „. Cartea a fost neașteptat de bine primită de cei care o așteptau și de uimitor de multe persoane necunoscute ceea ce ma bucura extraordinar de tare. Deși aceasta nu e deloc un lucru neînsemnat in viața mea, totuși, cea mai mare realizare rămân băieții mei năzdrăvani care-mi bucura sufletul in fiecare zi, iar faptul ca prin ei am reușit sa cunosc sentimentul matern m-a făcut mai umană și mai conștientă ca niciodată.

Pentru orice propunere, îndemn, încurajare, sugestie sau idee îmi puteți scrie oricând la adresa de e-mail georgescu_ana16@yahoo.com. 

Încurajările si comentariile pozitive de susținere m-au facut sa cred ca fac treaba buna aici, de aceea va astept si pe pagina de Facebook a blogului sa o faceti cu un Like.

21 de gânduri despre &8222; Despre mine&8221; 1. Te pretuiesc pentru ca imi intri direct in inima , bajbaind prin bezna neputintei mele, si scoti la lumina doar acele mici comori ale sufletului pe care nimeni altcineva nu le-a cautat atat de departe…
  I appreciate because I go to the heart, groping through the darkness of my helplessness, and bring out those little treasures of the soul just that nobody else has looked so far away …


  Apreciat de 1 persoană

   1. Prietenii ca prietenii, dar tu chiar eşti superbă. Eu consider că eşti superbă din toate punctele de vedere: după cum arăţi, cum scrii, cum îţi descrii familia, cum îţi educi prichideii şi după starea pe care mi-o transmiţi atunci când te citesc. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

   2. În primul rând, să îi fii recunoscătoare mamei tale, căci dânsa te-a educat aşa frumos (chiar dacă sunt mai mică decât tine, educaţia care ţi-a fost oferită se vede de la o poştă).
    Totul este cu o foooarte mare plăcere. Pupiiii :*

    Apreciat de 1 persoană

 2. Aceleasi sentimente le simt si traiesc si eu.Sunt vecin de comuna cu tine,iar traseul Negresti-Dobresti,unde mi-am petrecut adolescenta(Caminul Cultural,unde cinta fanfara),il parcurg si acum ,aproape zilnic.Revazind peisajele care,la tinerete ptr.mine erau unice,simt ca ma reintorc la virsta adolescentului ratacit in neinteleasa iubire(am avut o prietena in Dobresti).Admir ca si tine,oamenii care m-au format,parintii care m-au educat si,prietenii,pe care si acum ii mai am.
  Ma bucur sincer ca mai sunt caractere ca al tau.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s