Sunt Neacsu Ana Camelia, am 31 de ani, multă pofta de povestit si multe binecuvântări in viața. 

Nu demult, mi-am descoperit pasiunea pentru povestit in scris. Imi vine inspirația pe moment, scriu repede sa nu ramân fara idei. O fac cel mai adesea noaptea căci noaptea s-a dovedit a fi cel mai bun sfetnic și pentru mine.

Scriu sincer, despre mine, despre multe, chiar si ce n-ar trebui. Caut o cale de comunicare prin expunerea întâmplărilor din viața mea, dar si un mod de a ma relaxa. 

Blogul mi-a deschis uși multe si mi-a redat încrederea in forțele proprii. Totodata, mi-a îndeplinit multe visuri, continuând sa o faca  spre bucuria mea. Poate cel mai de seama lucru apărut in urma descoperirii pasiunii de a scrie a fost lansarea primei cărți numita ” Viața perfecta? Poate pe Facebook „. Cartea a fost neașteptat de bine primită de cei care o așteptau și de uimitor de multe persoane necunoscute ceea ce ma bucura extraordinar de tare. Deși aceasta nu e deloc un lucru neînsemnat in viața mea, totuși, cea mai mare realizare rămân băieții mei năzdrăvani care-mi bucura sufletul in fiecare zi, iar faptul ca prin ei am reușit sa cunosc sentimentul matern m-a făcut mai umană și mai conștientă ca niciodată.

Pentru orice propunere, îndemn, încurajare, sugestie sau idee îmi puteți scrie oricând la adresa de e-mail georgescu_ana16@yahoo.com. 

Încurajările si comentariile pozitive de susținere m-au facut sa cred ca fac treaba buna aici, de aceea va astept si pe pagina de Facebook a blogului sa o faceti cu un Like.

21 de gânduri despre &8222; Despre mine&8221; 1. Te pretuiesc pentru ca imi intri direct in inima , bajbaind prin bezna neputintei mele, si scoti la lumina doar acele mici comori ale sufletului pe care nimeni altcineva nu le-a cautat atat de departe…
  I appreciate because I go to the heart, groping through the darkness of my helplessness, and bring out those little treasures of the soul just that nobody else has looked so far away …


  Apreciat de 1 persoană

   1. Prietenii ca prietenii, dar tu chiar eşti superbă. Eu consider că eşti superbă din toate punctele de vedere: după cum arăţi, cum scrii, cum îţi descrii familia, cum îţi educi prichideii şi după starea pe care mi-o transmiţi atunci când te citesc. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

   2. În primul rând, să îi fii recunoscătoare mamei tale, căci dânsa te-a educat aşa frumos (chiar dacă sunt mai mică decât tine, educaţia care ţi-a fost oferită se vede de la o poştă).
    Totul este cu o foooarte mare plăcere. Pupiiii :*

    Apreciat de 1 persoană

 2. Aceleasi sentimente le simt si traiesc si eu.Sunt vecin de comuna cu tine,iar traseul Negresti-Dobresti,unde mi-am petrecut adolescenta(Caminul Cultural,unde cinta fanfara),il parcurg si acum ,aproape zilnic.Revazind peisajele care,la tinerete ptr.mine erau unice,simt ca ma reintorc la virsta adolescentului ratacit in neinteleasa iubire(am avut o prietena in Dobresti).Admir ca si tine,oamenii care m-au format,parintii care m-au educat si,prietenii,pe care si acum ii mai am.
  Ma bucur sincer ca mai sunt caractere ca al tau.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s