Experiența ” Te pui cu blondele „

   

Cand am hotărât sa ma înscriu la castingul emisiunii, țin sa precizez ca nu urmărisem niciodată o emisiune cap-coada, deci habar nu aveam ce trebuie sa fac.

Mi s-a părut interesant, așa, sa particip la o emisiune, si cum aveam nevoie de o ieșire ( in ultimii ani avusesem doar grija familiei ), am zis sa încerc.

M-am înscris pe internet, am fost sunată si m-am prezentat la casting.

Am plecat la București cu totii,soțul, copilu’, cățelu’, purcelu’…

Castingul consta in următoarele: răspunzi la un test cu multe întrebări de cultura generală si dai o proba in fata camerei de filmat.

M-am descurcat la ambele, deși testul m-a făcut sa google-esc câteva chestii după.

Au urmat filmările, unde ne machiaj, ne coafau, destul de relaxant pentru o ” full time mommy ” ca mine.

Înainte de fiecare filmare se da un test pe calculator format din 100 de întrebări, din care aleg ei doar 10. Astea 10 întrebări vor fi puse in prima runda. 

Dacă ai raspuns corect la întrebarea pusă, cand e rândul tău, mergi in runda a doua. Simplu.

Participarea nu se plătește, numai in cazul in care câștigi. Dar asta nu prea le interesează pe fete din câte am văzut, ele vor doar sa apăra la tv. Banii câștigați vin cam la 3 luni după ce se difuzează emisiunea. Eu așa am primit.

Știu, credeți ca e regizat, ca unele sunt prea bombe, dar nu e așa deloc.

Fetele de obicei sunt foarte tinere, întrebările sunt din vremuri pe care ele nu le-au trăit, iar emoțiile sunt imense, mai ales pentru cele care nu sunt obișnuite.

Trebuie sa gândești rapid, n-ai voie sa te răzgândești, timp sa-ți dai seama de răspuns nu prea e, ce sa mai, e multă presiune in platou. Ca sa nu mai zic de lumini si de camere, ca uiți si cum te cheamă dacă ești mai emotiva.

O alta chestie e ca dacă ai fost pusă sa răspunzi, n-ai voie sa nu răspunzi nimic. Adică, știi nu știi, un răspuns trebuie sa dai, d-aia unele par aiurea rău.

Dan Negru, nu e chiar așa negru. E un super om de televiziune, extrem de discret in ce privește viața privată care mi-a lăsat o impresie foarte buna.

Profesionist in ceea ce face, uneori fixist sa iasă emisiunea așa cum trebuie, l-am văzut ca pe un tip amabil, neobosit si foarte corect.

Dincolo de gesturile lui teatrale, e un tip extrem de blând si in același timp exigent cu cei din echipa, preocupat tot timpul sa iasă emisiunea perfect.

Făcea, bietul, poze cu noi la fiecare emisiune oarecum resemnat, ce sa ne mai facă? Cand săream toate…” -Vreau si eu poza, vreau si eu poza „.

Experiența trăită acolo a fost una extraordinara. Am avut multe de învățat despre ce înseamnă televiziune, deși am absolvit Jurnalismul si știam in mare parte la ce sa ma aștept. Am socializat, am cunoscut vedete si oameni de la care am rămas cu câte ceva.

Am legat prietenii frumoase, unele care încă durează si sper sa dureze mult timp de acum înainte.

Acum sunt din nou full time cu copiii, dar nu se știe niciodată, poate voi mai participa.

   
   

10 gânduri despre &8222;Experiența ” Te pui cu blondele „&8221;

Lasă un comentariu