Ce simți când ești înșelat și cum te vindeci


Doar cei care au trecut prin asta vor înțelege ceea ce urmează sa citească. Am scris cu speranța ca cine nu a trăit o întâmplare nefericita, nici sa nu o facă vreodată. 

Momentul in care descoperi infidelitatea celui de lângă tine te lovește ca un bumerang. Durerea pe care o simți vine și revine la început, atât de des, încât ai impresia ca e continua și ca nu se va sfârși niciodată. 

Începi sa urăști iubirea, îndrăgostiții din parc care se imbratiseaza fericiti in fata ta. Îți vine sa mergi la ei sa le spui ca nu exista iubire adevărata, ca vor suferi intr-o zi, sa înceteze cu minciunile. 

Un amalgam de stări te cuprinde in tot corpul. Furie amestecată cu dezgust, durere persistenta ascuțita in piept alături de o tristete năucitoare combinata cu dezgust fata de cel pe care îl vedeai al tău pentru totdeauna, pun încet, încet stăpânire pe trupul și gândurile tale. 

Starea de răzbunare e fireasca. Vrei ca cei care te fac sa te doară sa simtă și ei la fel. Nu mai vezi frumos nimic și in nimic. 

Nu știi încotro sa o apuci, ce e de făcut pentru ca nimeni nu a învățat cum se trece peste asta ca sa predea și altora metode eficiente. 

Tot ce va leagă poate dispărea intr-o secunda. Poate nu copiii pe care ii aveți, aceia nu pot dispărea niciodată, căci vrei nu vrei ei sunt mărturia unei iubiri reale, cel puțin. Și atunci e și mai greu, ca vrei sa scapi de durere, de asumare, vrei sa pleci și nu poți, nu știi cum, unde. 

Scârba, dezgustul, nevoia de iertare, de luat de la capăt, de iubire, toate se vor strânge in jurul tău, iar tu nu vei ști ce sa alegi. 

Draga inima frântă, nu exista lipici. Nu exista antidot sa facem ceva sa treacă. Tu singura trebuie sa te repari. Dinăuntrul tău va veni vindecarea. Mai întâi trebuie sa știi va nu e din vina ta, trebuie sa te ierți pe tine și mai apoi pe ei. Indiferent de alegerea pe care o sa o faci, tu sa ierți.  E important sa urmezi ordinea și sa nu te abandonezi crezând ca ai greșit undeva. 

Nu ar trebui sa permitem nimănui sa ne dicteze starea de spirit, nici chiar celor pe care ii iubim. Rugăciunea și credința sa-ți fie surori, nu sfaturile oamenilor. Cere ajutorul Lui, nu al lor. Cugeta in tăcere îndelung și vei vedea ca poate nu e așa de rău. Încă ești aici, prezenta, vie, sănătoasă, cu cei care te iubesc și depind de tine. Trebuie sa lupți și sa ierți pentru tine și pentru ei. Ceva frumos te așteaptă, asta-i doar un hop. 

Capul sus, eu sunt cu tine! ❤️

5 gânduri despre &8222;Ce simți când ești înșelat și cum te vindeci&8221;

Lasă un comentariu