Sunt mămica și am îndrăznit sa merg la Modern Dad’s Challenges


Sunt mândra sa fiu partener media pentru a doua oară la întâlnirile Modern Dad’s Challenges. Cred mult in puterea de informare a taților ca și reușită in formarea unei noi familii. 

Un tătic informat nu va judeca, nu va pune prea multe întrebări, va da o mâna de ajutor și informat fiind de modalitățile pașnice de educație va aduce liniștea in familie.

 La prima ediție a întâlnirii acesteia intre tătici a fost doar tati. A venit acasă pe la 11 noaptea binedispus și iubitor da-mi venea sa-l suspectez de alte alea. Ilegale, dacă ma înțelegeți. 

Ma rodea curiozitatea, ceva de nedescris. Ce-o fi făcut, frate, asta acolo de a venit așa vesel? 

Mi-am pus in gând ca data viitoare sa-l însoțesc orice ar fi ca sa pot afla motivul adevărat. A picat la fix a doua ediție, intr-o zi in care am mai avut un eveniment in prima parte a zilei. 

Organizatorii s-au ocupat de acest eveniment, pot spune, impecabil. Intotdeuna când merg la evenimente nu caut zona de Food&drinks ci mai degrabă cunoaștere și socializare. Ei, bine, aici ai parte de mult mai mult. 

Am găsit aici tătici tineri, cu dorința de cunoaștere, implicați și zâmbitori. Vorbeau, se împrieteneau, erau deschiși și mai mult decât dornici de informare.

Părinții au fost angrenați in jocuri de câte doi, ceea ce i-a făcut sa se împrietenească instant. 

Invitații au fost deliciul întâlnirii. Informați și degajați au mizat mai pe latura ludica și distractivă a jocului și au povestit mai mult din perspectiva proprie ce înseamnă și cum percep ei jocul. 

Profesorul de joaca a fost cel puțin genial. Îl cunosteam din spectacolele Itsy Bitsy dar acum am avut șansa sa-l cunoaștem cu adevărat. Râsetele tăticilor a fost ingredientul de baza al serii. Cel care a reușit sa descreteasca frunțile tuturor cu stilul sau inconfundabil a fost Profesirul de joaca de la leon Macadan. 

Tema ediției a fost „Psihologia jocului tata-copil. S-au abordat toate subiectele pe aceasta tema. De la joaca cu nou născuți de câteva zile pana la joaca cu școlari sau chiar preadolescenți. Tăticii s-au dovedit a fi super incantați de tema, interveneau cu întrebări, erau implicați și mai ales curioși sa afle noi metode de abordare. 

La un moment dat chiar a trebuit sa joace un joc, sa formeze perechi de câte doi și sa răspundă la câteva întrebări.

Vai, nu știți cum s-au bucurat. Ce zumzet de voci de tătici a cuprins încăperea și cum râdeau de răspunsurile date. S-au jucat cu toții. Ba au câștigat și foarte multe premii, puse in joc de sponsorii evenimentului. 

Eu am fost in inspecție mai mult de curiozitate, ca prea era soțul încântat de ce se întâmplase la prima ediție. Am vrut sa ma conving singura și i-am dat dreptate. Sofia,  „capul răutăților”, cea datorită căreia o încăpere de tătici au dat in mintea copiilor, chiar face o treaba buna. 

Dacă nu ma credeți, mai aveți o șansa la următoarea întâlnire care va avea loc pe 7 Iulie. Atunci se va vorbi despre siguranța copilului in familie și călătoriile” , iar soțul meu abia așteaptă.

7 gânduri despre &8222;Sunt mămica și am îndrăznit sa merg la Modern Dad’s Challenges&8221;

Lasă un comentariu