Am fost la Dino Parc de ziua tatălui 

Se spune ca de iubirea de tata depinde in mare parte succesul tău in viața. Si pe buna dreptate, caci dragostea oferită in anii copilăriei de capul familiei se va regăsi in toate acțiunile viitorilor adulti.

Tatăl copiilor mei e adorat pur si simplu de cei mici. Cel mare e aproape dependent de afecțiunea lui. Abia asteapta sa vina de la serviciu, vorbește numai despre unde se duce el cu tati, despre mașina lui tati, despre ce spune tati, tati, tati, tati…

Si cum eu hotărăsc mai mereu unde ne petrecem, ieri am fost la Dino Parc, dupa care am urcat in cetatea Râșnov. Intrarea a fost cam  piperată: 28 lei pentru Adulți si 25 pentru copii. La intrare e un spațiu de joaca modern cu tobogane, leagăne si toate cele, apoi sunt niște căsuțe din lemn înalte si foarte interesante, tiroliana si un traseu pe parcursul căruia întâlneai diferite specii de dinozauri.

Copiii au fost foarte incantați si chiar m-am mirat ca nu s-au speriat nici măcar la sunetele puse special de dinozauri.

Apoi am urcat la cetatea Făgărașului aflată la câteva minute de parc unde am vazut cea mai frumoasa priveliște ever!

Ne-am jucat prin iarba, am facut grătar langa un rau, ne-am uitat la norișori, am mâncat sau mai bine zis am alergat cu mâncarea dupa ei si apoi la întoarcere au adormit.

Au dormit asa de adânc incat s-au mai trezit abia de dimineața. Asa ca am petrecut o zi a tatălui asa cum se cuvine, bucuria lor ca sunt cu ambii parinti fiind de nedescris.

Daca vreți sa ieșiți undeva vreodată si nu știți unde, va spun eu. Faceți un minibagaj cu ceva de ale gurii, o minge, câteva jucării, si o pătura. Mergeți in cel mai apropiat loc cu verdeața sau in parc si va asigur o zi minunata.

5 gânduri despre &8222;Am fost la Dino Parc de ziua tatălui &8221;

Lasă un comentariu